Annonce
Erhverv

Bedste glarmester og malermester er fundet

Tao Lech, indehaver af Lecher Glas, vinder for første gang titlen som den bedste anbefalede håndværker. Foto: Håndværker.dk
Annonce

I efteråret har håndværkerne dystet om at blive den bedst anbefalede håndværker i deres branche og region. Via søgeportalen håndværker.dk har kunderne nu kåret vinderne. Og to af priserne går til Amagervirksomheder.

Lecher Glas fra Nebraskavej og Malerfirmaet NS fra Kastrupvej er kåret henholdsvis bedste glarmester og malermester i Region Hovedstaden.

- Det er en fantastisk anerkendelse fra vores kunder. Vi stræber jo altid efter at have tilfredse kunder, og det opnår vi ved at lytte til kunderne og give dem ærlige råd. Vi foreslår den løsning vi også selv ville være tilfredse med. Det vigtigste er, at jeg har glade kunder, når arbejdet er færdigt, fortæller Tao Lech, indehaver af Lecher Glas.

For indehaveren af Malerfirmaet NS, Naveed Shahzad, er det nu tredje år i træk, at han kan prale af titlen som den bedst anbefalede maler i regionen.

- Det betyder jo rigtig meget at vinde. Vi håber jo selvfølgelig, at vi får endnu mere arbejde, og så kan vi bruge det på de sociale medier. Jeg tror kunderne er glade for, hvordan jeg er som person, og det afspejler sig i hvordan jeg driver min virksomhed. Jeg driver jo en ærlig virksomhed. Det er vigtigt at kvaliteten altid er i top og spiller 100 procent, forklarer Naveed Shahzad.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Natur

Lille padde kan forsinke fælledbyggeriet

Annonce