Annonce
Amager

Biblioteker med nyt koncept: Bestil bøger som takeaway

Biblioteksleder Henriette Ritz Kylmann gør klar til at lave en takeaway-pose til afhentning. - Foto: Dragør Bibliotek.
Annonce

Bibliotekerne i Dragør er begyndt på et nyt koncept: »Biblioteket takeaway«, og det har fået en flyvende start, fortæller biblioteksleder Henriette Ritz Kylmann.

Allerede første dag var der mange lånere forbi efter deres pose med biblioteksgodter og tilkendegivelserne både ved udlevering og på mail har været mange.

»Vi ved vi har en stor succes, når også borgere der ikke tidligere, har været lånere har haft et behov for at bruge biblioteket, nu opretter sig som lånere via biblioteks hjemmesiden og bestiller poser. Alle er velkomne som lånere, også selvom man bare er sommergæst i Dragør,« forklarer Henriette Ritz Kylmann.

Man bestiller via hjemmesiden og får en mail med et afhentningsnummer, når posen er klar.

Bibliotekerne henter bøger fra alle afdelinger og bruger på den måde hele samlingen, for at tilfredsstille de behov lånerne har. Der er åbent for udlevering på mandage kl. 10.00-12.00, onsdage kl. 15.00-17.00 og fredage kl. 10.00-12.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
KULTUR

'Det skulle være den anden ungdom med fede fester, fri sex, cool karriere, søde, frække og gradvist mere selvstændige børn, og en barm, der stadig vækkede begejstring hos det modsatte køn. Troede vi.'

LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

BYLIV

Så er der døgnåbent på genbrugspladsen

KÅRING

Amagerklub er årets bedste i København

Annonce