Annonce
Amager

Biltyveri fra parkeringskælder: Danni savner sin mørkelilla Seat

Denne Seat Leon Cupra blev stjålet fra en parkeringskælder tæt ved Vestamager Metrostation natten til 14. april. - Foto: Danni/pro-street.dk
Annonce

Natten til 14. april blev en mørkelilla Seat Leon Cupra stjålet fra en parkeringskælder i Ørestad tæt ved Vestamager Metrostation. Der er ingen videoovervågning i kælderen, og bilen blev stjålet mellem klokken 20.00-06.00. I kælderen blev der også smadret et vindue på en Nissan-bil.

Ejeren af den mørkelilla Seat, Danni, oplyser til pro-street.dk, at bilen var monteret med 17″ vinterhjul med Pirelli sottozero runflat dæk, og altså ikke de store allufælge som ses på billedet.

Andre særlige kendetegn er sammensætningen af de røde baglygter, det matsorte (hjemmelakerede) emblem på bagsmækken, og så havde den fået monteret et nyt udstødningssystem.

Danni fortæller, at bilen også larmer/brummer en del, da den under motorhjelmen har monteret en Forge -ndsugning af den dyreste variant, man kan få til disse modeller. Motorcoveret er dog ikke monteret længere, så derfor er de røde tændspoler.

Da bilen forsvandt var den monteret med nummerpladerne: BB 58 843. De kan naturligvis være skiftet mange gange allerede. Hvis du ser bilen, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste. Du kan også kontakte ejeren Danni direkte på telefon 2870 3031. Og endelig kan du klikke på linket og skrive til pro-street.dk

Læs også: pro-street.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Amager

Flydende italiensk luksus i havnen

Amager

Måge og reje størrelse XL i strandparken

Annonce