Annonce
BUTIKSLIV

Bliv ramt af strålerne fra nyt kunstværk i Amager Centret

Lysværket er placeret i stueetagen ved Private Selection. Foto: Amager Centret.

Amager Centret kan tidligt åbne alle butikker den 21. april, men tager forskud på genåbningen i samarbejde med Fabrikken Afd. AC. og kunstneren Søren Hüttel. Han har netop etableret nyt lysværk i centret som kan opleves i stueplan.

Lysværket er en del af udstillingsplatformen Fabrikken, hvor ey udvalg af kunstnere skaber midlertidige værker på forskellige destinationer i Amager Centret. Så vil du i forårs- og sommerstemning bliver der rig mulihed for at blive ramt på den vinterblege hud af strålerne fra lysværket.

Projektet er støttet af 15. Juni Fonden, Amager Øst Lokaludvalg og Statens Kunstfond.

Om projektet skriver Fabrikken Afd. AC.:

- Det her er vores bidrag til at gøre besøget i Amager Centret til andet og mere end en indkøbstur. Og samtidig udbrede kendskabet i offentligheden til, hvad nutidens kunst er og kan. De udstillede kunstnere er valgt ud fra, hvad platformens styregruppe mener vil fungere godt i denne ramme både for kunstner og publikum.

Storcentret er vor tids markedsplads. Det er her folk mødes og meninger brydes. Kunsten tegner på mange forskellige måder et billede af vores tid og har til alle tider udgjort en - mere eller mindre - direkte kommentar til vores fælles virkelighed. Derfor er det vigtigt, at kunsten befinder sig midt i det pulserende liv og ikke alene befinder sig på udstillingssteder, hvor kun en del af befolkningen kommer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
LEDER

Lad os få naturvogterne på finansloven

BYLIV

Husgavle efterlyses til kunstprojekt

Annonce