Annonce
Amager

Brøndbys farver og navn optræder i massiv hærværksbølge på idrætsanlæg og skoler

Annonce

Flere af Tårnbys idrætsklubber og skoler melder om graffitihærværk på facader, ruder og fliser. Fodboldklubben Brøndbys blå-gule farver og navn er hovedingrediensen i hærværket.

En voldsom bølge af graffitihærværk har ramt en række idrætsanlæg og skoler i Tårnby. Amagerhallen, tennisbanerne på Gammel Kirkevej, cykelstien i Travbaneparken, Kastrupgårdsskolen, Nordregårdsskolen og Kastrup Boldklub er de seneste dage blevet overhældt med graffiti i fodboldklubben Brøndbys blå-gule farver og navneforkortelsen ‘BIF’.

Formanden i Kastrup Boldklub har anmeldt sagen til opsynsmanden på klubbens anlæg på Røllikevej:

»Jeg forventer, at Tårnby Kommune tager sagen videre og anmelder det til politiet. Vi opdagede hærværket i forgårs. Der er skrevet ‘BIF’ flere steder, blandt andet på spillerindgang, facaden mod parkeringspladsen og på vores indgangsdør,« fortæller Thomas P. Hjerrild.

Han oplyser, at klubbens udendørsarealer gennem længere tid har været opholdssted for større forsamlinger af unge, der har forskanset sig og drukket tæt.

»De er blevet gennet væk af opsynsmænd, men er vendt tilbage. Efter de unges udskejelser har vi blandt andet fundet gaspatroner på opvisningsbanen, hvor der også er malet graffiti på spillerboksene.«

På de sociale medier skriver en mor, at hendes datter en dag kom hjem og fortalte, at der er tegnet kønsdele i skolegården, og en anden skriver, at der er konstateret blå maling på Nordregårdsskolen.

[caption align="aligncenter" width="662"]

Graffiti på spillerindgangen på Kastrup Boldklubs anlæg. - Foto: René Boilesen.

[/caption]

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Amager

Måge og reje størrelse XL i strandparken

Amager

Juleoptoget hænger i en tynd tråd

Amager

Atletikklub hurtigt ude af startblokken

Amager

Fælledbyggeri i høring til efteråret

Amager

Borgmester: Det er en meget trist dag

Annonce