Annonce
Amager

Cecilie og Silas Bjerregaard har solgt deres Amager-lejlighed

Annonce

HELE ØEN: Efter godt et halvt år på markedet er det lykkedes for synge-danseparret Cecilie Lassen og Silas Bjerregaard  få solgt deres adresse på Amager. Prisen lyder på 4.675.000 kroner, hvilket  vil sige, at musikdouen har været klar til at give lidt rabat. Ifølge oplysninger fra Boliga.dk var lejligheden nemlig sidst udbudt til salg for 4.950.000 kroner.

Har balletdanserinden og den tidligere Turboweekend-forsanger, der i foråret kan opleves rundt i landet under eget navn, ikke allerede gjort det - er det snart tid til at pakke flyttekasserne for de i alt 153 kvadratmeter og næsten tre år, som de to har haft på adressen.

Man behøver ikke at have fulgt særligt meget med i boligmarkedet for at vide, at København er blandt landets absolut dyreste steder at investere både i hus og ejerlejlighed, oplyser Boliga-dk

Vil Cecilie Lassen og Silas Bjerregaard således findes nye græsgange indenfor hovedstadens kommunegrænser, skal der for øjeblikket betales 44.977 kroner for en huskvadratmeter, mens ejerlejlighederne i gennemsnit udbydes til salg for 45.898 kroner pr. kvadratmeter.

Cecilie Lassen er balletdanserinde fra Det Kongelige Teater, og har blandt andet kunnet opleves som dommer i tv-showet: 'Danmark Har Talent'. Gemalen Silas Bjerregaard er derimod kendt fra sin tid i det hedengangne rockband Turboweekend - og senest som en af de optrædende kunstnere i musikprogrammet 'Toppen Af Poppen

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Amager

Atletikklub hurtigt ude af startblokken

Amager

Juleoptoget hænger i en tynd tråd

Amager

Fælledbyggeri i høring til efteråret

Amager

Borgmester: Det er en meget trist dag

Amager

Opråb: Jeg kan ikke sove i den larm

Amager

Amagerslaget om håneret og vandrepokal

Amager

Masseslagsmål i Amager Strandpark

Annonce