Annonce
MUSIK

De fleste af vores fans i 30’erne havde travlt med at etablere sig, finde hus og skifte bleer

Chief1 foran spillestedet Beta på Øresundsvej. Foto: Jacob Schneider.
Lars Pedersen, bedre kendt som Chief 1 og medlem af hiphop-pionererne Rockers By Choice, er klar til at erobre Europa med sangen 'Højt over skyerne'. Første sten på vejen er Dansk Melodi Grand Prix.

Dette års udgave af Dansk Melodi Grand Prix, går i luften lørdag 6. marts til et brag af en national musikfest, og i sidste uge kunne DR løfte sløret for de otte artister, og hver deres stærke bud på Vores Sang 2021.

Det veletablerede, musikalske makkerpar, Chief 1 og Thomas Buttenschøn, stiller op med sangen 'Højt Over Skyerne', en up-beat, feel-good festsang fuld af livsglæde.

Hver for sig har de skabt hits i ind- og udland, og som makkerpar debuterede de i sommeren 2019 med hitsinglen 'Alt Er Godt', der blev kåret til årets sommerhit 2019 af P4’s lyttere.

I december 2020 udsendte de den hjertevarme julehymne 'Sol i December'.

For de to herrer er motivationen for at lave musik sammen, at det skal være sjov og ballade, fordi livet er kort og regler er noget, man bryder.

Halvtreds år med Chief 1

Chief 1 kunne sidste år fejre sin 50 års fødselsdag og kastede sig samtidig ud i en soloturné, som markerede et nyt skridt i karrieren for den storhittende producer, der har haft navne som L.I.G.A, Outlandish, Johnny Madsen, Love Shop, Sanne Salomonsen, Kim Larsen, Gnags, Anne Linnet og Nik & Jay gennem mixerpulten.

Op til julen 2020 holdt Rockers By Choice afterpart efter tre udsolgte koncerter i Amager Bio.

- Det kunne vi ikke have gjort for ti år siden. Der havde de fleste af vores fans i 30’erne jo travlt med at etablere sig, finde hus og skifte bleer. Nu vil de ud og være lidt unge igen. Der er jo egentlig ikke noget, der har ændret sig for os, men det handler om timing, sagde Chief 1 til Amager Bladet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
BYLIV

En tung beslutning: Dragør Marked er aflyst

Annonce