Annonce
Amager

Dødsfald: Amagerdrengen tabte sin sidste kamp

Jesper Dahl Caruso tabte kampen til kræften. - Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix.
Annonce

Berlingskes tidligere sportschef, Jesper Dahl Caruso, er død i en alder af 55 år.

I en nekrolog i Berlingske skriver Bjarne Riis Jørgensen, at »Jesper Dahl Caruso var en rigtig amagerdreng. Han var født i Urbanplanen som den yngste af syv i et arbejderhjem og flyttede for nogle år siden tilbage til øen i en villa tæt på barndomsklubben Fremad Amagers baner. Som voksen blev han tillige fan af argentinske Boca Juniors, Barcelona og Liverpool. Vennerne beskriver ham som et livsstykke, et positivt og favnende menneske, som man blev i godt humør af at være sammen med.«

Jesper Caruso kom til Berlingske 1996 som redaktionssekretær, hvor han styrede søndagens Tema-sektion. Herfra gik det til Business-sektionen, hvor han som jourhavende var tovholder på næste dags avis.

Caruso var sportschef indtil 2008, hvorpå han flyttede til avisens gravergruppe.

Her var han med til en af avisens satsninger, portrætserien »De Faldne« om unge mænd og kvinder, der kæmpede og døde i Afghanistan. Serien blev efterfølgende udgivet som bog på Berlingskes Forlag. Efter knap tre år blev det tid at prøve kræfter med TV-mediet i en lignende stilling på TV 2. Derfra kom han 2014 til Klimaministeriet som pressechef, hvor han nåede at arbejde sammen med tre ministre, Rasmus Helveg Petersen (R), Lars Christian Lilleholt (V) og senest Dan Jørgensen (S).

Privat var Caruso gift tre gange. Først med argentinske Viviana, som han fik navnet Caruso fra. De fik sammen de i dag voksne døtre Amanda og Liva. Den ældste datter nåede at gøre Caruso til morfar. Derpå med Mette Vibe Utzon og sidst med DR-redaktør og tidligere landsholdsspiller i tennis, Rikke Faurfelt, med hvem han har Clara på fire år og Vilas på syv, som er opkaldt efter den argentinske tennisstjerne Guillermo Vilas.

Jesper Dahl Caruso var syg af en hurtigt voksende kræft i lungerne og sov ind 27. marts.

Læs også: Nekrologen i Berlingske

Læs også: Mindeord fra vennen Mads Kastrup

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Amager

Flydende italiensk luksus i havnen

Amager

Her er Amagers største frisørsalon

Amager

Måge og reje størrelse XL i strandparken

Amager

Juleoptoget hænger i en tynd tråd

Annonce