Annonce
Amager

Dagens bedste Black Friday-tilbud er helt gratis: Angolavej tænder julelysene

Annonce

I dag,fredag 29. november, kl. 18.00 sker det igen. Angolavej-parcellerne går amok i et elektrisk inferno af julepynt. Undgå trafikkaos og parkér bilen ved Vestamager Centret eller ude på Kongelundsvej.

Hvis du ikke allerede har skrevet datoen i kalenderen, så gør det nu: I dag, fredag 29. november, klokken 18.00, går villaejerne på Angolavej i Tårnby igen amok i et elektrisk inferno af julelys. Parcellerne er tændt i hele december med hver deres fantasirige udsmykning.

For tre år siden besøgte Amager Bladet Vivian og Jim Jacobsen på Angolavej 20, og de kunne fortælle, at der alene på grantræet i forhaven er 4.000 lyspærer, hvilket giver en stigning i elforbruget i december over 1.000 kroner.

Det er altid et tilløbstykke på Angolavej, når husejerne sætter stikket i kontakten, og

for nogle år siden var der ekstra travlhed, idet husejenerne indgik aftale med TV2 om at være med i programmet ’Det store juleflip’ på TV2 Fri, hvor deltagerne dystede i forskellige discipliner inden for julepynt, for eksempel vejpynt, julelys på huset og indendørs julepynt.

Nu kan du selv tage turen forbi Angolavej og bedømme om det er Amagers eller måske Danmarks mest pyntede villavej, og for at undgå trafikkaos bliver nysgerrige sjæle opfordret til at komme på gåben efter at have parkeret i nabolaget.

Beboerne henviser til parkering i Vestamager Centret, hos 7-Eleven eller på Kongelundsvej.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Amager

Måge og reje størrelse XL i strandparken

Amager

Juleoptoget hænger i en tynd tråd

Amager

Atletikklub hurtigt ude af startblokken

Amager

Fælledbyggeri i høring til efteråret

Amager

Borgmester: Det er en meget trist dag

Annonce