Annonce
Kultur

Danseforestilling om social intimitet

Olivia Riviere og Sara Gebran i The Wake of Sleep. Foto: Hanne Bjørton
Annonce

To kvinder i favntag nærmer sig et kys i huggende bevægelser, mens de klapper hinanden på ryggen med hænderne.

Sekvensen er en del af danseforestillingerne The Wake of Sleep Side A + Side B. De to forestillinger foregår samtidigt på hver sin scene og med hvert sit publikum hos Copenhagen Distillery.

De to kvinder danser på den ene scene - Side A; en kvinde på den anden - Side B. Men samtidig streames der live på væggen fra den anden performance, så publikum kan følge med i begge.

Sara Gerbran er både instruktør og medvirkende, og hun vil med danseforestillingerne blandt andet undersøge social intimitet og fremmedhed blandt grupper af mennesker (publikum), der ikke kender hinanden på forhånd.

- Formålet er at få dem til at føle sig komfortable i ukendte situationer, at hjælpe dem med at tænke, føle og handle anderledes i det offentlige rum, hvor der bruges andre handlemønstre end den ubevidste frygt for dem, der er anderledes end os selv, forklarer hun.

Der er god plads til at holde afstand - ved den ene forestilling er der plads til 25 publikummer, ved den anden 10. Forestillingerne kan opleves 11., 16., 17. og 18 september klokken 20 samt 12. og 19. september både klokken 12.30 og 20.

Billetter til 90 kroner på teaterbilletter.dk.     /haj

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
FRITID

Her er datoen for åbning af ny svømmehal

Idræt

Nu kan du nominere Årets Idrætsforening

POLITI

Skuddrama på Belfastvej

Annonce