Annonce
112

Der manglede noget på skiltet: Politiet trækker 30 bøder tilbage

Skiltningen her ved Jollevej om indkørsel forbudt er ikke tilstrækkeligt, hvis der skal gives bøder i weekenden. Foto: Hanne Bjørton

30 bilister, der deltog i et biltræf i Amager Strandpark i lørdags, kan lægge dankortet tilbage i pungen. Politiet har nemlig været nødt til at annullere de bøder, der først var givet til de 30 personer.

Som fortalt i en artikel forleden uddelte politiet klip i kørekort og bøder i sidste weekend i Amager Strandpark til deltagere i et biltræf.

Blandt andet blev der givet bøder om lørdagen for overtrædelse af regler om indkørsel forbudt på Jollevej og Havkajakvej - to småveje fra rundkørslen helt ude øst for Lagunebroen.

Men skiltningen på stedet (se foto) var ikke korrekt - for hvis der kun står et enkelt tidsrum, gælder det kun på hverdage.

Skulle politiet give bøder på en lørdag, skal skiltet, under det første tidsrum, indeholde en parentes med endnu et tidspunkt. Og skal der gives bøde en søndag, skal der desuden være et tidspunkt angivet med rødt.

- Den nyopsatte skiltning ved indkørslen til Jollevej og Havkajakvej var desværre ikke korrekt, og derfor har vi naturligvis trukket de uddelte bødeforlæg tilbage. Det drejer sig om cirka 30 sager. Skiltningen er ved at blive bragt i orden, så det fremgår, at der udover på hverdage også lørdag og søndag er indkørsel forbudt ved de pågældende veje i tidsrummet kl. 21 til kl. 04, fortæller Københavns Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
BYLIV

Husgavle efterlyses til kunstprojekt

Annonce
Forsiden netop nu
BUTIKSLIV

Ny Føtex ansatte medarbejdere på speeddating og lokker med Laudrup-vine og masser af delikatesser

POLITI

Flere tilskadekomne efter sommerhusbrand

Annonce