Annonce
BYLIV

Direktør bag skandalebyggeri: Vi har ingen økonomisk interesse i at spare på betonen

Bach Gruppens højhus på Faste Batteri Vej.  Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.
Bach Gruppens direktør Lene Christensen vil gerne mødes med medlem af Københavns teknik- og miljøudvalg for at præsentere dokumentation for argumentet om, at en kulfiberforstærkning kan redde det skrantende byggeri, Njalstårnet.

- Vi er dybt ulykkelige over situationen, skriver Bach Gruppens direktør Lene Christensen til medlem af Københavns teknik- og miljøudvalg, Finn Rudaizky (DF).

Han har bedt direktøren bag det skandaleramte byggeri på Faste Batteri Vej på Islands Brygge, Njalstårnet, om at få tilsendt Bach Gruppens argumenter for en kulfiberforstærkning af det skrøbelige byggeri, hvis fundament er støbt med brugt beton.

- Det er mit håb, at du har lyst til at mødes, så jeg kan vise dig dokumentation for vores argumenter samt fortælle mere om den afpresningssag som politiet pt. undersøger, skriver Lene Christensen i mailen.

Annonce


Det er mit håb, at du har lyst til at mødes, så jeg kan vise dig dokumentation for vores argumenter samt fortælle mere om den afpresningssag som politiet pt. undersøger.


Arbejder dag og nat

Bach Gruppens direktør understreger, at virksomheden 'arbejder dag og nat på at finde en løsning sammen med blandt andre teknik- og miljøforvaltningen'.

Lene Christensen skriver dog ikke direkte om hun kan opfylde Rudaizkys ønske om, at argumentationen bliver sendt til alle medlemmer af teknik- og miljøudvalget, men forklarer:

- Vi har været genstand for et bedrageri, som pt. undersøges af politiet. Det siger sig selv, at vi ikke har en økonomisk interesse i at spare på betonen på et byggeri til 600 mio. kr. Vi har intet at vinde, og jeg kan fortælle, at vores økonomiske omkostninger ved denne situation langt overstiger differencen fra den rigtige beton til den, der er blevet brugt.

Lene Christensen er ikke vendt tilbage på Amager Bladets henvendelse.

Vi har blandt andet spurgt til om dokumentationen kan blive forelagt for alle medlemmer af teknik- og miljøudvalget.

_

Annonce

Mest læste

Annonce
Alarm112

Politi: Spritbilist stak af efter ulykke med såret kammerat

Annonce
Annonce
Alarm112

Varevogn kørte galt på bro - person er i kritisk tilstand

Annonce
Forsiden netop nu
Alarm112

Bygherre kærer beslutning om byggestop på Amager Fælled

Indland

Amager Fælleds Venner indsamler millioner til byggestop

Mest læste

Alarm112

Bygherre overvejer næste skridt efter nederlag om Amager Fælled

Alarm112

Byggeri på Amager Fælled stoppes - hvis venner skaffer to millioner

Alarm112

Landsret stadfæster: Skal ikke betale coronabøder

Retssag

Anklager kræver bøder for brud på opholdsforbud betalt

Alarm112

Øresundsbroen var spærret efter uheld

Annonce