- Vi er dybt ulykkelige over situationen, skriver Bach Gruppens direktør Lene Christensen til medlem af Københavns teknik- og miljøudvalg, Finn Rudaizky (DF).
Han har bedt direktøren bag det skandaleramte byggeri på Faste Batteri Vej på Islands Brygge, Njalstårnet, om at få tilsendt Bach Gruppens argumenter for en kulfiberforstærkning af det skrøbelige byggeri, hvis fundament er støbt med brugt beton.
- Det er mit håb, at du har lyst til at mødes, så jeg kan vise dig dokumentation for vores argumenter samt fortælle mere om den afpresningssag som politiet pt. undersøger, skriver Lene Christensen i mailen.
Det er mit håb, at du har lyst til at mødes, så jeg kan vise dig dokumentation for vores argumenter samt fortælle mere om den afpresningssag som politiet pt. undersøger.
Arbejder dag og nat
Bach Gruppens direktør understreger, at virksomheden 'arbejder dag og nat på at finde en løsning sammen med blandt andre teknik- og miljøforvaltningen'.
Lene Christensen skriver dog ikke direkte om hun kan opfylde Rudaizkys ønske om, at argumentationen bliver sendt til alle medlemmer af teknik- og miljøudvalget, men forklarer:
- Vi har været genstand for et bedrageri, som pt. undersøges af politiet. Det siger sig selv, at vi ikke har en økonomisk interesse i at spare på betonen på et byggeri til 600 mio. kr. Vi har intet at vinde, og jeg kan fortælle, at vores økonomiske omkostninger ved denne situation langt overstiger differencen fra den rigtige beton til den, der er blevet brugt.
Lene Christensen er ikke vendt tilbage på Amager Bladets henvendelse. Vi har blandt andet spurgt til om dokumentationen kan blive forelagt for alle medlemmer af teknik- og miljøudvalget.
_