Annonce
KOLLISION

Dragør-assistance til fragtskib, der kolliderede med russisk krigsskib

Marinehjemmeværnets folk på vej ud til fragtskibet. Fotos: Jørgen R Kærgaard og Benny Nielsen.
Annonce

Marinehjemmeværnet fra Dragør har sejlet to medarbejdere fra Havarikommissionen ud til det fragtskib, som onsdag formiddag kolliderede med et russisk krigsskib. Fragtskibet ligger for anker lidt syd for Øresundsbroen, og det har fået gevaldige skrammer.

Onsdag omkring kl. 14.00 fik Hjemmeværnsflotille 367 en forespørgsel om de ville sejle repræsentanter fra politiet og Den Maritime Havarikommission ud til det 145 lange fragtskib ICE ROSE, som ligger for anker lidt syd for Øresundsbroen.

ICE ROSE kom onsdag formiddag fra Sankt Petersborg og havde kurs op gennem Øresund, da det kolliderede med et russisk krigsskib i den tætte tåge. Fragtsskibet er nu tilbageholdt af de danske myndigheder, mens det russiske krigsskib er sejlet videre.

Klokken 17.22 kunne Jørgen R. Kjærgaard og hans kollega i gummibåden igen sejle mod Dragør. Her vil de vente om bord på BOPA på, at Havarikommissionens folk er færdige med at interviewe fragtskibets besætning og hente dokumentation fra kollisionen til deres ulykkesundersøgelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Nyt kunstinitiativ: Oplev lyden af corona

Annonce
Forsiden netop nu
DENGANG

Chokoladeeventyret på Prags Boulevard

Corona

Corona-ensretning ophæves i København

CORONA

Smitteeksplosionen fortsætter i Tårnby

Annonce