Annonce
112

Dragør-borgere hjalp politiet med at opklare tyveri af båd

Det var på dette hjørne ved Englandsvej og Møllevej, hvor politiet fortager mange trafikkontroller, at nærpolitiet fik standset to mænd, der kørte rundt med en stjålet båd. Foto: Jan Jeppesen,

Da Amager Nærpoliti onsdag 20. januar standsede to mænd i en bil i krydset Englandsvej og Møllegade i Store Magleby, resulterede det i en større efterforskning.

De to mænd kørte rundt med en båd på en trailer uden lys. Da politiet ville vide om de ejede båden, kom mændene med en forklaring, der efter betjentenes opfattelse ikke hang sammen.

For at få bekræftet mistanken om tyveri blev nærpolitiet imidlertid nødt til at finde ejeren af båden. Det viste sig at være en udfordring, men Din Betjent i Dragør kontaktede sit netværk blandt Dragør-borgerne, og samme aften lykkedes det at finde frem til ejeren, der kunne bekræfte, at båden var stjålet.

De to mænd er henholdsvis 23 og 26 år. De blev anholdt og sigtet for tyveri, og båden blev leveret tilbage til ejeren.

- Det er godt, klassisk politiarbejde kombineret med lokalkendskab, der har ført til anholdelserne. Vi er glade for, at båden nu er tilbage hos sin ejer, siger Mikkel Christiansen, der er leder af Amager Nærpoliti.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Formand: Pas på foreningslivet, Tårnby

Annonce