Annonce
112

Efter flere tip fra borgere: Kokainsælgere grebet på fersk gerning

Arkivfoto: Martin Sørensen

Københavns Politi pågreb 12. februar to mænd på henholdsvis 24 og 28 år, midt i en handel med kokain, og de blev sigtet for både salg og besiddelse af kokain.

Det skete lige ved Skottegården i Kastrup, og faktisk skyldtes den velplacerede politiaktion, at den lokale betjent i Tårnby over de seneste uger har fået en håndfuld henvendelser fra borgere, der undrede sig over en bil, som de med jævne mellemrum havde set ved Skottegården.

Nogle af henvendelserne gik på, at der muligvis blev solgt euforiserende stoffer fra bilen, og politiet fik ret præcise beskrivelser af bilen.

Fredag aften observerede den lokale betjent i Tårnby og en kollega så bilen med de to mænd, og så sagde fælden klap.

- Det er vigtigt - og vi sætter stor pris på - når borgere kontakter os, så vi har mulighed for at tage hånd om de problemer, de oplever i deres nærområde. Det er den her sag et rigtig godt eksempel på, og jeg er godt tilfreds med, at vi fandt og sigtede de to mænd, siger leder af nærpolitiet på Amager, Mikkel Christiansen.

Hvis man som borger har en konkret bekymring i sit nærområde, kan man kontakte sin lokale betjent. Det direkte nummer findes på www.dinbetjent.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Formand: Pas på foreningslivet, Tårnby

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce