Annonce
CORONA

Elever sendt hjem: Smitteudbrud på Tårnby Gymnasium

OPDATERET: Nu er der registreret i alt 22 elever og fire lærere med coronasmitte på Tårnby Gymnasium. Rektor opfordrer elever til at holde sig væk fra private arrangementer og fester de kommende to weekends.
Annonce

I mandags blev det konstateret, at to elever og en lærer i 1.g på Tårnby Gymnasium var smittet med corona. Amager Bladet erfarer, at de to elever var en del af en gruppe på fire elever. De to andre elever blev derfor bedt om at blive testet, og de kunne herefter meddele, at de også havde fået foretaget en positiv coronatest.

Både onsdag og torsdag blev der meldt yderligere 14 elever smittet med corona. Derfor valgte gymnasiet at sende de nære kontakter hjem. Akkurat som det var tilfældet mandag.

- Jeg kan bekræfte, vi nu har 22 smittetilfælde blandt eleverne plus fire lærere   , fortæller rektor Mikkel Harder Sørensen til Amager Bladet.

- Hovedparten er 1.g elever, og de fleste smittetilfælde kan spores tilbage til private fester i sidste weekend. Således deltog syv af eleverne i det samme arrangement sidste lørdag, forklarer rektoren.

Han har været i kontakt med Styrelsen for Patientsikkerhed for at rådføre sig i forhold til konsekvenserne af de mange smittetilfælde.

- Vi er nu gået skridtet videre og har sendt hele to 1.-g klasser hjem, siger Mikkel Harder Sørensen, der fredag formiddag har sendt brev i e-boks til alle forældre og elever.

- Opfordringen i brevet er, at alle elever holder sig væk fra private fester og arrangementer de kommende to weekends for at bryde smittemønstret. Det er mit håb, at alle efterlever den opfordring, siger Mikkel Harder Sørensen.´

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
POLITI

Politiskud affyret på Saltværksvej

JUL

Julemanden fra Tårnby: Jeg er arbejdsløs

JUL

God weekend og tak for kaffe og brunkager

KULTUR

'Det skulle være den anden ungdom med fede fester, fri sex, cool karriere, søde, frække og gradvist mere selvstændige børn, og en barm, der stadig vækkede begejstring hos det modsatte køn. Troede vi.'

Annonce