Annonce
CORONA

En gamechanger: Tårnby Gymnasium opretter eget testcenter

Fire af de tidligere TG-elever som er trådt til for at hjælpe med at holde smitten nede på Tårnby Gymnasium og HF. Fra venstre: Johan, Niels, Malou og Laura. Foto: Tårnby Gymnasium.

I går, tirsdag 6. april, åbnede Tårnby Gymnasium & HF deres eget testcenter kun for skolens ansatte og elever. Den ene idrætssal er blevet omdannet til et testcenter, hvor eleverne bliver grundig instrueret i at teste sig selv.

Det er en afgørende gamechanger for at få den tilbagevendte fysiske undervisning til at glide så let og sikker som mulig, oplyser gymnasiet.

Testcentret har åbent hver dag kl. 07.30-10.00, og det er i denne åbningstid muligt at få taget en coronatest inden man møder til undervisning enten på dagen eller dagen efter. Det har været et større puslespil at få både testcenter, skemaer og undervisning til at spille sammen, men allerede nu er testcenteret en succes.

Det hele foregår ved selvtestning under kyndig instruktion af en gruppe vejledere, som sørger for at testen bliver udført korrekt, akkurat som de fleste kender det fra quicktesten i Bella Centret.

Testcentret bliver hele tiden opdateret, og allerede fra torsdag forventer man at have scannere klar, så processen kommer til at glide endnu hurtigere. Kontoret får straks svar om testen er positiv eller negativ, og eftersom eleverne udelukkende er sammen med deres egne klasser, vil en evntuel smittesporing hurtigt kunne blive inddæmmet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
LEDER

Lad os få naturvogterne på finansloven

BYLIV

Husgavle efterlyses til kunstprojekt

Annonce