Annonce
Kultur

'En hilsen over havet': Postkort med kunstneriske hilsner

I udstillingen 'En hilsen over havet' bruges kunsten til at bringe mennesker nærmere sammen - på afstand. Foto: Nordatlantens Brygge/Torben Eskerod
Annonce

Den globale covid-19 pandemi har sat sit store præg på 2020, og citatet 'sammen - hver for sig' har været fremtrædende i mange sammenhænge.

Udstillingen 'En hilsen over havet' er netop en spontan refleksion over pandemien og tager udgangspunkt i Mail Art, som er kunst i form af korrespondance.

Udstillingen består af mange forskelligartede postkort. Foto: Nordatlantens Brygge/Torben Eskerod

Den ungarske kunstner Endre Tót, der levede bag jerntæppet i 1970'erne, så ligeledes potentialet i Mail Art og sendte massevis af værker ud til resten af verden. Han mente nemlig, at mennesker kunne kommunikere gennem kunsten - også langt fra hinanden.

Dette er i overensstemmelse med 'En hilsen over havet', hvor folk bringes nærmere sammen, uden rent fysisk at være tæt på hinanden. En tendens, der især har været i centrum i 2020.

Udstillingen består af postkort, der er sendt over havet fra Nordatlantens kunstnere med en kunstnerisk hilsen. Den kan ses på Nordatlantens Brygge Strandgade 91 alle hverdage fra kl. 10.00-17.00 og i weekender fra kl. 12.00-17.00.

Sidste dag er søndag 18. oktober. For yderligere information tilgå følgende link: https://www.nordatlantens.dk/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
FRITID

Her er datoen for åbning af ny svømmehal

Idræt

Nu kan du nominere Årets Idrætsforening

POLITI

Skuddrama på Belfastvej

Annonce