Annonce
FÆLLEDBY

Hjemløse modtager møbler fra omstridt Amager Fælled-byggeri

Hellebros værested i Valby for unge hjemløse har fået en opgradering med nye møbler i fælleslokalerne. Foto: By&Havn.
Vandrehjemmet på Vejlands Allé skal rives ned for at gøre plads til Fælledby. By&Havn vil sikre, at andre kan få glæde af bygningernes inventar og andre løse genstande. Det kommer blandt andre de unge hjemløse til gavn.

Vandrehjembygningerne på Vejlands Allé skal rives ned for at gøre plads til det nye, kommende bygger af Fælledby. Og i det arbejde har Fælledby stor fokus på at genanvende mest muligt fra bygningerne. Blandt ved at genbruge byggematerialer i det nye byggeri, og ved at andre kan få glæde af bygningernes inventar og andre løse genstande.

Nogen af de første, der har fået glæde af nyt inventar fra vandrehjemmet, er den frivillige og velgørende forening Hellebro i København. Foreningen fungerer både som værested, herberg og udslusningsboliger for nogle af Københavns mest sårbare unge, der gennem Hellebro får hjælp til både uddannelse, job og springet over i egen bolig.

Donationen af senge, borde, sofaer, skabe, fladskærme, køleskabe, dyner, lamper m.v. er stor nok til, at mange udsatte unge kan få hjælp til at indrette et nyt, godt og trygt hjem.

Annonce

Udover Hellebro har Fælledby blandt andet også doneret senge, lamper, borde, stole m.v. til Himmelekspressen, som er et herberg for hjemløse mænd i København, og til flygtninge bosat i Greve.

Nyindrettet lejlighed med møbler og billeder, hvor ung mand fik sit nye hjem i marts. Foto: By&Havn.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce