Annonce
SPØRG OS

Frustreret beboer: Parkerede biler på Englandsvej stjæler udsynet

De parkerede biler spærrer udsynet for modkørende trafik, når man skal svinge enten til venstre eller højre. Foto: Jan Jeppesen.
Bilister der skal køre ud på Englandsvej fra Lygtemagerstien må ofte sidde med hjertet oppe i halsen på grund af parkerede biler, der spærrer udsynet for modkørende trafik. Parkeringsrestriktionerne er klare. Der er parkering forbudt i ydertimerne morgen og eftermiddag, men forbuddet bliver ikke overholdt, skriver beboer til os.
Annonce

Zofie Chemnitz er blot én af mange bebeoere i Remiseparkens bebyggelse ved Lygtemagerstien, der er frustreret over de mange parkerede biler langs Englandsvej.

- Når man skal fra Lygtemagerstien enten som bilist eller cyklist, holder der ofte store varevogne, så man ikke har ordentligt udsyn. Det samme er tilfældet man hvis skal over fodgængerfeltet længere nede af Englandsvej i krydset til Irlandsvej, skriver Zofie på 'Spørg Ama'rLIV' og beder os om at undersøge forholdene.

Det har vi gjort. Det er nemlig korrekt, at der holder parkerede biler langs Englandsvej i de afnmærkede parkeringsbåse. Og vores egen lille testkørsel, hvor vi kørte ud fra Lygtemagerstien for at foretage både et venstre- og højresving, viser, at udsynet er problematisk. Det betyder i hvert fald, at du som bilist skal køre langt ud på fortovet og endda helt ud på cykelstien for at kunne se den modkørende trafik fra højre, hvis du skal foretage et venstresving. Det er især problematik, da man også er nødsaget til at køre langt frem for at holde øje med modkørende cyklister og bilister fra venstre.

Ifølge Københavns Kommunes Parkeringsinfo, at der etableret seks afmærkede parkeringsbåse til venstre for udkørslen, mens der er 26 uafmærkede parkeringspladser til højre for udkørslen. For alle parkeringspladser gælder, at der er parkeringsforbud i tidsrummet klokken 07.00-09.00 og klokken 15.00-17.00.

Vores udsendte vil foretage et venstresving, men skal køre helt ud på fortov og cykelsti for at se modkørende trafik fra både venstre og højre. Foto: Jan Jeppesen.
Annonce

Kontakt Din Betjent

Hvis du som borger oplever, at parkeringsforholdene skærmer udsynet eller der parkeres ulovligt i forhold til parkeringsrestriktionerne kan du kontakte Din Betjent.

Din Betjent er lokale politibetjente, der skal bringe borgere og politi tættere på hinanden og styrke trygheden lokalt. Du kan spørge Din Betjent til råds eller give oplysninger, som har med tryghed og sikkerhed at gøre - også i forhold til trafikale udfordringer.

I området ved Englandsvej kan Din Betjent kontaktes på telefon: 5170-4517 eller via mail på kbh&politi.dk Der kan ikke sendes SMS.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Amager skal ikke drukne i lufthavnsparkering

Annonce