Annonce
Amager

Frygt for mange fyringer: Lufthavnen kan øge trykket på Tårnbys jobcenter

Annonce

Tårnbys borgmester Allan S. Andersen ser med stor alvor på situationen i lufthavnen. Hvis krisen resulterer i mange fyringer vil kommunens jobcenter dog være klar til at løfte opgaven, forsikrer han.

Københavns Lufthavn i Kastrup har annonceret et spareprogram og udskydelse af investeringer. Flere end 1.500 medarbejdere er sendt hjem. Og situationen bliver fulgt tæt af Tårnbys borgmester Allan S. Andersen, da rigtig mange Tårnby-borgere tjener deres penge i lufthavnen eller i afledte erhverv.

»Jeg har noteret mig, at lufthavnen - blandt andet ved at gøre brug af den statslige kompensationsordning – arbejder målrettet på at undgå fyringer. I stedet sendes medarbejderne hjem. Det er jeg naturligvis utrolig glad for. Jeg vil følge udviklingen tæt, og jeg har en aftale med lufthavnens ledelse om, at vi holder hinanden løbende orienteret,« skriver borgmesteren på sin Facebook.

»Hvis vi kommer dertil, at der sker afskedigelser i større omfang i lufthavnen eller i nogle af de mange associerede virksomheder, er kommunens jobcenter klar til at løfte opgaven med at hjælpe folk videre. Endvidere vil vi i andre forhold, hvor vi kan hjælpe lufthavnen, se på de henvendelser vi får løbende som myndighed. Det kunne blandt andet være i forhold til muligheden for at parkere flere fly på lufthavnens område.«

Læs også: Emily: It‘s paybacktime til Danmark

Læs også: Vestamagercentret er også lukket

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Amager

Atletikklub hurtigt ude af startblokken

Amager

Fælledbyggeri i høring til efteråret

Amager

Borgmester: Det er en meget trist dag

Amager

Opråb: Jeg kan ikke sove i den larm

Amager

Amagerslaget om håneret og vandrepokal

Amager

Masseslagsmål i Amager Strandpark

Annonce