Annonce
Events

Hønen Henny og Æggeline er flyttet ind: Tag til hønse- og græskarfest på Seerupgaard

Henny, Æggeline og alle de andre høns er faldet godt til på Seerupgaard. Foto: Seerupgaard
Annonce

I foråret havde det økologiske gårdbrug Seerupgaard på Sydamager succes med en crowdfunding, der gjorde det muligt at investere i et mobilt hønsehus og 600 høns. Hønsene er ankommet og har fundet sig tilrette på Seerupgaard, der derfor inviterer til hønsefest torsdag 1. oktober klokken 14.00-18.00 med kagelækkerier, kaffe, saft og te.

Der er masser af plads til at holde afstand - syv hektar for at være helt præcis - så man kan hygge sig på gårdens terrasse eller gå en tur ud og kigge på grøntsagsmarkerne og opleve hønen Henny, Æggeline og alle de andre høns, der er faldet godt til i det nye mobile hønsehus.

Lørdag 3. oktober og søndag 4. oktober, begge dage klokken 11.00-16.00, kombineres hønsefesten med Seerupgaards årlige græskartema med græskarværksted, græskarsuppe og alt muligt andet græskar. Gårdbutikken holder åbent med salg af friske æg samt honning og grønt fra gården.

Læs mere og køb billetter på https://seerupgaard.dk/det-sker/  En billet ombyttes til kage og en kop kaffe, te eller saft.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Nyt kunstinitiativ: Oplev lyden af corona

Annonce
Forsiden netop nu
DENGANG

Chokoladeeventyret på Prags Boulevard

Corona

Corona-ensretning ophæves i København

CORONA

Smitteeksplosionen fortsætter i Tårnby

Annonce