Annonce
Amager

Her er arenaens navn de kommende ti år

Royal Arena åbnede i februar 2017. - Foto: Michael Paldan (arkiv).

Royal Unibrew og Danish Venue Enterprise, der står bag driften af Royal Arena, er blevet enige om at fortsætte samarbejdet frem til 2030. Dermed ligger det fast, at Royal Arena vil hedde Royal Arena lige så længe.

Annonce

Københavns multiarena, Royal Arena, åbnede i februar 2017, men tre år tidligere blev samarbejdet mellem Royal Unibrew annonceret. Og nu er Danish Venue Enterprise og Royal Arena, der står bag driften af Royal Arena, enige om at fortætte samarbejdet de næste ti år.

»Royal Arena er en smuk juvel i vores krone af tætte og langvarige samarbejder med rockbands, festivaler og arenaer, som vi har fokuseret på, siden vi lancerede vores ‘TAK ROCK’-kampagne i 2010. Arenaen har på imponerende kort tid indtaget en central position i danskernes og sydsvenskernes forbrug af live-underholdning, og vi er begejstrede for, at de mange gæster kan nyde vores produkter, mens de lytter til musik i verdensklasse, hepper på dygtige atleter eller skraldgriner til Stand Up Comedy,« siger nordisk direktør i Royal Unibrew, Carsten Nørland, i en pressemeddelelse.

Samarbejdet med Royal Unibrew fungerer optimalt, og sammen har vi flere interessante initiativer på bedding. I al beskedenhed synes jeg, at vi har verdens bedste arenanavn, og derfor er jeg naturligvis stolt over, at arenaen beholder navnet længe efter min tid.
Dan Hammer, administrerende direktør, Royal Arena

I slutningen af maj i år vil det allerførste TAK ROCK-band, Kashmir, spille to koncerter i Royal Arena, og det falder sandsynligvis sammen med, at gæst nummer to millioner går gennem arenaens speedgates.

»Hvis vi kan holde mindst samme tempo i de kommende år, og det kan vi, vil cirka otte millioner gæster have besøgt Royal Arena, når 2029 bliver til 2030. Og mindst lige så vigtigt: De vil have oplevet millioner af uforglemmelige øjeblikke i arenaen,« siger administrerende direktør i Royal Arena, Dan Hammer, i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Nyfødte

Her er de mest populære navne i hovedstaden

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Amager

Måge og reje størrelse XL i strandparken

Annonce