Annonce
JUL

Hjemløse juletræer er klar til salg

Byhaven på Sundholm, hvor de hjemløse juletræer holder til. Foto: Jan Jeppesen.
En god juletradition er salget af de hjemløse juletræer på Sundholm som brugere og frijobbere langer over disken i Byhaven.
Annonce

- Der er en god stemning, når vi forbereder juletræssalget i Byhaven. Man er en del af noget større her, og vi er samtidig aktive, fortæller Kenneth, der for første gang er en del af den voksende familie af Hjemløse Juletræer, efter Mændenes Hjem på Vesterbro er gået sammen med Aktivitetscentret Sunholm og Kirkens Korshær i Hillerødgade.

Det betyder, at julehyggen nu kan nå ud til endnu flere familier, når brugere og frijobbere står klar til at sælge Hjemløse Juletræer på Amager, Vesterbro og i Nordvest.

Gennem de seneste år har flere københavnere lagt vejen forbi Hjemløse Juletræer på Sundholm, og for nogle familier er det ligefrem blevet en fast juletradition, at det er hér, træet skal i hus.

Langt de fleste finder vej til Hjemløse Juletræer for at give en håndsrækning til de hjemløse og socialt udsatte borgere, der sælger træerne.


Der er en god stemning, når vi forbereder juletræssalget i Byhaven. Man er en del af noget større her, og vi er samtidig aktive.


-- Vi er glade for hver eneste kunde, der lægger vejen forbi, siger Stine Kneiding, der er leder i Aktivitetscentret Sundholm.

Det er muligt at købe økologiske juletræer i størrelserne fra 150-200 cm, og til næste år kan man slet ikke købe andet!

- Når man har et socialt bæredygtigt salg, virker det helt naturligt, at der også er økologiske træer i sortimentet, fortæller Stine Kneiding.

På Sundholm sælges juletræerne fra Byhaven, Sundholmsvej 44. Åbningstiderne er tirsdag og torsdag kl. 14.00-19.00 og lørdag-søndag kl. 10.00-16.00.

Juletræerne er linet op. Foto: Jan Jeppesen.
Køkkenhaven bugner. Foto: Jan Jeppesen.
Et juletræ af træ! Foto: Jan Jeppesen.

Juletræerne i størrelserne 75-100 cm sælges for 150 kroner, mens 125-150 cm koster 300 kroner og 150-200 cm koster 450 kroner. Fødder koster 20-50 kroner. Det er også muligt at købe pottetræer, pyntegran og mistelten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONA

Første plejehjemsbeboer er smittet

112

Redningsaktion i Kastrup: 60-årig mand død

Annonce