Annonce
Amager

Her kan du spise morgenmad med udsigt til Øresund

Fra toppen er der udsigt til Amager Strandpark. Foto: Søren Brissing/Go Hotel City.
Annonce

130 værelser, 10 hotellejligheder og to mødelokaler.

Det er den mundfuld, der venter gæsterne, når de besøger det nyåbnet Go Hotel City på Lergravsvej tæt på Amager Strandpark.

Der er tale om et to-stjernet hotel med både en Green Key-certificering og en klar forventning om at opnå det Økologiske Spisemærke i bronze. Morgenmads-buffeten kan indtages allerede fra klokken 05.00 og kaffen er altid friskmalet.

Både reception, bar og morgenmadsrestaurant med tilhørende veranda er placeret på fjerde etage, hvilket er helt usædvanligt for københavnske hoteller. Hotellet er også indrettet med en rooftop-terrasse, hvorfra gæsterne kan nyde den dejlige udsigt til Øresund.

- Vi har glædet os til at åbne vores hotel nummer to på Amager, centralt i København, hvor vi har konverteret en eksisterende bygning til et budgethotel af høj kvalitet. Vi har sat vores personlige præg på hotellet ved at lægge reception, bar og morgenmadsrestaurant på toppen og vi håber, at gæster ser hotellet som et godt og spændende alternativ til øvrige hoteller i København i budgetklassen. Beliggenheden er helt enestående, forklarer Christopher Valentin, General Manager i Go Hotel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Friluftsliv

Ny spejdergruppe på Fælleden

Bogfestival

Bogforum udsættes til 2021

Annonce