Annonce
Amager

Husker du? Overborgmester på Miss-besøg i Hollywood

Overborgmester Egon Weidekamp i kønt selskab med Miss Amager 1984, 23-årige Jette Aabrinck. 'Jeg havde regnet med at blive mellem de fem bedste, men jeg havde slet ikke gjort mig nogen tanker om, at Miss Amager-titlen skulle blive min,' fortalte en glad og lykkelig vinder til Amager Bladet. Foto: Amager Bladet.
Annonce

AVISARKIVET 1984: Københavns bykonge gennem flere år, Egon Weidekamp forstod altid at komme i rampelyset – enten til hest ved fastalavnsridningen på Store Møllevej, hvor overborgmesteren bogstavelig talt faldt til jorden, eller ved miss Amager-finalerne i det gamle diskotek Hollywood på Amagerbrogade.

Miss Amager-konkurrencen var i slutningen af halvfjerdserne og begyndelsen af firserne en af Amager Bladets mest populære aktiviteter. Finalen trak altid fuldt hus, og mange kendte personer stillede beredvilligt op som dommere.

Den sidste Miss Amager-finale fandt sted i juni 1984. Ti piger stillede op til finalen, og Egon Weidekamp overrakte endda præmier til de søge piger, og det var populært blandt de 416 betalende tilskuere, der fyldte Hollywood til sidste plads.

Det var fjerde gang, at Miss Amager blev afviklet i samarbejde med Katia Conradi, Hollywood og Amager Bladet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Amager

Flydende italiensk luksus i havnen

Amager

Her er Amagers største frisørsalon

Amager

Måge og reje størrelse XL i strandparken

Amager

Juleoptoget hænger i en tynd tråd

Amager

Atletikklub hurtigt ude af startblokken

Annonce