Annonce
Corona

I denne uge er der tre teststeder for covid-19 på Amager

Arkivfoto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

I denne uge er der tre steder på øen, hvor du kan blive testet for covid-19.

UDEN TIDSBESTILLING:

Der er et pop-up testcenter til og med søndag 28. februar med PCR-tests på Sundholm på adressen Sundholmsvej 22. Testcentret har åbent alle dage klokken 7-14 og igen 16-23. Man skal ikke bestille tid forud, men der er begrænset kapacitet. Og køen lukkes, så teststedet kan lukke til planlagt tid.

Der er fast testcenter med hurtigtests (antigentest) i Bella Centret (gate 2), Doris Lessings Vej 23, både walk-in og drive-in. Åbent klokken 8-20 alle dage.

MED TIDSBESTILLING:

Der er fast covid-19 teststed med PCR-tests i Københavns Lufthavn, Ellehammersvej 26. Teststedet ligger på parkeringspladsen P-5 ved siden af Clarion Hotel. Parkering mod betaling i P4/P7. Man skal bestille tid på coronaprover.dk, inden man møder op. Undtaget er dog rejsende, der kan fremvise flybillet/boarding til samme dag eller pendlerkort over Øresundsbroen. Åbent dagligt 6.00-23.45.

PCR-test foretages i svælget og er den mest præcise. Hvis du er nær kontakt til en smittet eller har symptomer, skal du vælge en PCR-test. Hvis ikke kan du frit vælge. Du får svar på testen i løbet af 24-48 timer ved at logge på sundhed.dk med dit NemID.

Hurtigtest tages som podning i næsen, og du får svar i løbet af cirka 15 minutter. Usikkerheden er større end ved PCR-test, og der kan ikke undersøges for mutationer i en hurtigtest. Børn under 12 år kan ikke blive hurtigtestet, men skal have en PCR-test. Får du en positiv  hurtigtest, skal du gå i isolation og blive PCR-testet.

Se oversigt over alle teststeder i regionen på regionh.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
LEDER

Lad os få naturvogterne på finansloven

BYLIV

Husgavle efterlyses til kunstprojekt

Annonce