Annonce
BUTIKSLIV

Ikonisk butik på Øresundsvej: Døren har været lukket i et år

Herolds Varehus åbnede på Øresundsvej i 1923. Varehusets fremtid er endnu uafklaret, fortæller ejeren. Foto: Jan Jeppesen.
Amagerklassikeren Herolds Varehus har været lukket for fysisk adgang i mere end et år, men ejeren fortæller, at webbutikken kører for fulde omdrejninger 24/7. Hvad der skal ske med den ikoniske butik på Øresundsvej er endnu uafklaret.

Connie, fjerde generation i familievirkomheden Herolds Varehus, overvejer kraftigt at lukke den fysiske butik på Øresundsvej, fordi den mere bliver benyttet som museum end som butik. Det fortalte hun sidste år i februar til Amager Bladet.

- Jeg har mange besøgende, men ikke nogen kunder. Der er 20-30 stykker, der har skrevet til mig og spurgt, om jeg holder åbent, men de vil bare komme og kigge, forklarede Connie.

Amagerklassikeren har været på adressen siden 1923, hvor Henry og Mary Herold flyttede butikken til Øresundsvej. Her har man siden kunnet få pynt til højtiderne, spøg- og skæmt-varer, hønseringe, falske tænder, hundeprutter og moustacher.

Siden den fysiske butik blev lukket og ramt af diverse coronarestriktioner har der været gang i webbutikken herholdsvarehus.dk

Amager Bladet har spurgt Connie om der er noget nyt om varehusets fremtid på Øresundsvej.

- Nu har vi corona, og den er ikke overstået endnu, så lige pt. er der ikke noget nyt. Men webbutikken har åbent 24/7, skriver Connie i en besked.

Hun har tidligere forklaret, at de lokale ikke støtter mere, og det især er svært, efter parkeringspladserne forsvandt på Øresundsvej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
LEDER

Lad os få naturvogterne på finansloven

Annonce