Annonce
Amager

Indbrudsbølgen i Dragør: 31-årig mand knaldet for villaindbrud

Annonce

Politiet har anholdt en 31-årig mand for et villaindbrud i Dragør i juni 2019. Anholdelsen sker i forlængelse af tal fra Danmarks Statistik, der viser, at antallet af indbrud pr. hustand i Dragør er dobbelt så højt som i resten af landet.

Indbrudsstatistikken går den forkerte vej i Dragør, viser tal fra Danmarks Statistik. Som tidligere beskrevet i Amager Bladet er antallet af indbrud pr. husstand i Dragør dobbelt så højt som i resten af landet. Københavns Politi oplyser, at der er stor fokus på udviklingen i forhold til efterforskning og forebyggelse. Og søndag lykkedes det politiet at anholde en 31-årig udenlandsk mand, som er sigtet for at have begået et indbrud i en Dragør-villa i 2019.

Manden efterlod sig DNA-spor ved indbruddet og derfor blev han efterfølgende efterlyst. Det var han, indtil i søndags, hvor han blev anholdt. Han blev mandag formiddag fremstillet i dommervagten og er nu varetægtsfængslet i 10 dage.

Annonce

Mød nærpolitiet ved Irma

Københavns Politi oplyser, at der i forhold til den forebyggende indsats holdes et arrangement lørdag 8. februar klokken 11.00-13.00 foran på Neels Torv foran Irma. Her vil nærpolitet være til stede og give råd til borgerne om, hvordan de kan gøre deres bolig mindre attraktiv for indbrudstyve.

I 2019 blev der anmeldt 159 indbrud i Dragør svarende til 24,7 indbrud pr. 1.000 husstande. I 2018 blev der anmeldt 94 indbrud, hvilket svarer til 15,7 indbrud pr. 1.000 husstande. Til sammenligning ligger indbrudstallet pr, 1.000 husstande i 2019 på 9,1 på landsplan.

Læs også: Alarmerende tal: Dragør har rekord for flest indbrud

Læs også: Mormor har haft indbrud: Alt er splittet og arvestykker stjålet

Læs også: Pas på derude: Indbrudstyve gik amok i weekenden

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Amager

Juleoptoget hænger i en tynd tråd

Amager

Atletikklub hurtigt ude af startblokken

Amager

Fælledbyggeri i høring til efteråret

Amager

Borgmester: Det er en meget trist dag

Amager

Opråb: Jeg kan ikke sove i den larm

Amager

Amagerslaget om håneret og vandrepokal

Amager

Masseslagsmål i Amager Strandpark

Annonce