Annonce
Amager

Indbrudstyve i Kastrup anholdt med to borgeres hjælp

Annonce

Mandag aften medvirkede to borgere i Kastrup til, at en indbrudsstyv blev sat fast og flere siden pågrebet, fortæller Københavns Politi på Facebook.

Først så en borger to mørkklædte borgere ved en villa i Kastrup - den ene var ved at bryde et vindue op, mens den anden holdt vagt. Borgeren råbte efter dem, og så tog de flugten.

Senere så et andet vidne en bil, ikke så langt fra villaen. Da han viste interesse for bilen, kørte den fra stedet, men borgeren kørte efter og tilkaldte politiet.

Da de ankom, kunne de anholde en albansk statsborger, der var alene i bilen. Han blev varetægtsfængslet i 13 dage.

Københavns Politis indbrudsgruppe overtog sagen og mistænkte, at den anholdte mand var en del af en gruppe, der har begået indbrud i Kastrup i den seneste uge.

Efter en kort efterforskning rykkede de tirsdag ud og anholdt yderligere to mænd, som også er albanske statsborgere. De blev fremstillet i grundlovsforhør onsdag og fik forlænget deres anholdelse med 3 x 24 timer.

»Uden de to opmærksomme borgere kunne vi ikke have fanget indbrudstyvene så hurtigt. De mørke måneder og juletid er desværre også indbrudstid. Men borgere, der holder et vågent øje med nabolaget, kan gøre en stor forskel – ligesom i denne sag. Indbrudstyvene vil nemlig gerne arbejde i fred, og de tager ofte benene på nakken, hvis de bliver set,« skriver politiet på Facebook.

Københavns Politi opfordrer borgere til straks at kontakte dem, hvis der sker noget mistænkeligt i nabolaget.

Hvis en indbrudstyv stadig er til stede, skal du ringe 112, og hvis der har været indbrud, og tyven er væk, skal du ringe 114.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Amager

Måge og reje størrelse XL i strandparken

Amager

Juleoptoget hænger i en tynd tråd

Amager

Atletikklub hurtigt ude af startblokken

Amager

Fælledbyggeri i høring til efteråret

Amager

Borgmester: Det er en meget trist dag

Annonce