Annonce
Amager

Jay forlader Islands Brygge og sælger lejligheden under prisen

Annonce

Kendisbolig med rabat. Jannik Thomsen - bedre kendt som ‘Jay’ fra Nik & Jay - skruer prisen ned på sin lejlighed på Islands Brygge.

Når køberne ikke bider på, må man ændre taktik. Det ved enhver god sælger, om det så gælder hvidevarer, biler eller boliger. Man kan meget passende starte med at skrue på prisen, og det er netop det Jannik Thomsen - bedre kendt som ‘Jay’ fra den succesfulde danske hitduo Nik & Jay - gjorde med sin lejlighed på Islands Brygge, inden den blev solgt før årsskiftet.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Sangeren købte den 193 kvadratmeter store lejlighed i starten af 2018 for 9,1 millioner kroner, men efter et år kom den til salg igen i foråret til lige over 9,5 millioner kroner - uden det dog resulterede i en handel.

I sommeren samme år fik lejligheden endnu en tur på markedet med en ny pris lige under ni millioner kroner.

Denne gang var der mere boligheld for efter tre måneder og et sidste afslag på næsten 250.000 kroner, kan ‘Jay’ sige farvel til Islands Brygge.

Annonce

Over gennemsnittet

Sangerens nu tidligere luksuriøse bolig kan prale af fire værelser, et stort køkken-alrum i et råt industrielt look og en beliggenhed ved det københavnske havneløb.

Den endelige salgspris på 8.750.000 kroner betyder, at køberne har givet omkring 45.300 kroner for hver kvadratmeter i deres nye hjem.

Det vil sige, at Jannik Thomsen har fået næsten 7.000 kroner mere pr. kvadratmeter ud af sin handel end den gennemsnitlige sælger i København S, hvor lejligheden ligger.

Ifølge tal fra Boliga.dk blev ejerlejlighederne i området nemlig solgt til en kvadratmeterpris på lige knap 38.400 kroner i 2019.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Amager

Måge og reje størrelse XL i strandparken

Amager

Juleoptoget hænger i en tynd tråd

Amager

Atletikklub hurtigt ude af startblokken

Amager

Fælledbyggeri i høring til efteråret

Amager

Borgmester: Det er en meget trist dag

Annonce