Annonce
CORONA

Jeg er fucking træt af corona: Hvem fanden har ret til at vælge for min mor?

I et harmdirrende indlæg i Facebook-gruppen 'Tårnby på tværs' skriver Tina Bresson, at hun er rasende over de restriktioner, der begrænser adgang til hendes mor på det lokale plejehjem og fratager samvær den sidste epoke i livet.
Annonce

- Jeg er - som alle - fucking træt af corona!

Sådan indleder Tina Bresson et hårdt angreb på de coronarestriktioner, der blandt andet begrænser pårørendes adgang til sine kære på plejehjem.

- Jeg er endnu mere, fucking træt af og rasende over, at så mange bare stiltiende accepterer og tillader nogen som helst den ret, at udstikke restriktioner for en hel befolkningsgruppe, fratager plejehjemsbeboere retten til selv at vælge, overhovedet at skulle vælge mellem, hvem af deres kære de vil se i deres egen bolig.


Jeg er endnu mere, fucking træt af og rasende over, at så mange bare stiltiende accepterer og tillader nogen som helst den ret, at udstikke restriktioner for en hel befolkningsgruppe


Min mor må kun få besøg af en pårørende, mig. Forestil dig at skulle vælge mellem dine børn, ikke at kunne se dine børne- eller oldebørn. For ikke at nævne de, der også har en ægtefælle, så er børn og børnebørn udelukket. Den sidste epoke i livet uden kontakt med dine kære.

Vi må - sjovt nok - gerne hive hende med på gaden. I vinterens regn, kulde og blæst. Så kan vi gå i gader og stræder bag en kørestol, uden mulighed for ordentlig kontakt, og mens min mor bævende fryser og bliver utryg. Hvem fanden har ret til det her!

I dag (17. november, red.) har jeg så fået den besked - efter min klage - at nu må der vælges mellem yderligere to pårørende (og kun to, og ikke samtidig), som må komme på besøg i et særligt rum - på bestilt tid. Hmmm, hvem vil du vælge mor, eller rettere; hvem må du vælge fra?

Nej - dette giver ikke mening! Jeg må hive min mor ud i kulden, trille hende hjem til mig, eller på café blandt alle andre end hendes egen familie.

Hvor fanden er meningen? Hvem fanden har ret til at vælge for min mor? spørger Tina Bresson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONA

Første plejehjemsbeboer er smittet

112

Redningsaktion i Kastrup: 60-årig mand død

Annonce