Annonce
DEBAT

Jeg går i chok, da du kommer cyklende og råber 'hvorfor kvæler du barnet?'

Illustration: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix.
Annonce

Laura Nielsen har fået kommentartråden til at gløde i Facebook-gruppen 'Amager'. Laura beskriver en episode ved Kirkegårdsvej, hvor en kvinde kalder hende en elendig mor, efter at have råbt 'hvorfor kvæler du barnet?'

Laura Nielsen er mor til to børn; en dreng på tre år og en pige på ét år.

Datteren er født knap tre måneder for tidligt og er ekstra sensitiv i forhold til andre børn.

Her er Lauras beretning:

- I dag da jeg hentede hende i vuggestuen fik jeg af vide hun kun havde sovet 10 minutter, hvilket ikke falder i så god jord hos netop hende, hun skal helst have sine faste lure ellers bliver der ragnarok, men det er så hvad det er.

Jeg beslutter at vi går på legeplads inden storebror skal hentes fra børnehave.

Da vi går fra legepladsen bliver min datter ekstremt hysterisk og vil absolut ingenting, hun græder ulykkeligt og er på det tidpunkt utrøstelig, jeg forsøger at cykle med hende, uden held, forsøger at lade hende gå, det vil hun ikke, jeg forsøger at bære hende, det vil hun heller ikke, jeg forsøger at synge for hende, det vil hun heller ikke have, jeg forsøger at give hende frugt og vand, det vil hun heller ikke tage imod.

Derefter sætter jeg hende i cyklen med mine nøgler og synger imens jeg trækker cyklen afsted mod børnehaven.

Da vi når kirkegårdvejs kommer DU bragende hen ved siden af os på din cykel og begynder at råbe til og af mig, dine råb lyder sådan her 'kvæler du barnet, du var dog en elendig mor, hvorfor kvæler du barnet, det var dog forfærdeligt for den stakkels lille pige'.

Jeg går fuldstændig i chok, jeg stivnede af rædsel og af tanken om at nogen dog kunne finde på at komme og sige sådan. DU cyklede hurtigt videre da flere mennesker begyndte at kigge, jeg vidste ikke engang hvad jeg skulle svare. Jeg var simpelthen i chok.

Jeg blev ufattelig ked af det og følte mig ekstremt krænket af dine meget hårde ord mod mig.

Så kære du, som forhåbenligt er i denne gruppe og ser dette. Jeg vil gerne spørger dig om hvorfor du gjorde det? Hvorfor tror du at jeg er en dårlig mor og hvorfor tror du det er synd for min datter?

Hvis du mener jeg er en elendig mor, uden at kende mig og uden at kende mine børn, så skal du være hjertelig velkommen til at komme forbi mig til en kop kaffe, så du kan se hvad det vil sige at være mor til to, hvor den ene er præmatur og ekstra sensitiv.

Hilsen en meget uforstående mor.'

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Nyt kunstinitiativ: Oplev lyden af corona

Annonce
Forsiden netop nu
DENGANG

Chokoladeeventyret på Prags Boulevard

Corona

Corona-ensretning ophæves i København

CORONA

Smitteeksplosionen fortsætter i Tårnby

Annonce