Annonce
Sommerliv

Kajak-Lasse på togt: Fra Thurø til Amager

Solopgang over Thurø, da Kajak-Lasse indleder sit togt i havjakkken. Foto: Kajak-Lasse.
Amagerkaneren Lasse A. Bøgh alias Kajak-Lasse har begivet sig ud på togt i havkajak. Starten gik fra Thurø på Sydfyn. Endestationen er Amager.

En tog på cirka 300 kilometer. Det er udfordringen for Lasse A. Bøgh alias Kajak-Lasse, der er taget på togt i havkajak fra Thurø på Sydfyn til Amager.

Lasse padler gennem det danske land og lever i ét med den smukke natur, men vejret bestemmer, hvordan rejsen folder sig ud.

Det er ikke første gang at Kajak-Lasse er på længere rejser i havkajak. Han har nemlig tidligere i år været både Fyn Rundt, Langeland Rundt og Amager Rundt, og i vinteren 2019 roede
Kajak-Lasse faktisk hele Danmark Rundt: Et togt på 1.333 km, som tog 44 dage at gennemføre.

Annonce


Det er en lidt speciel følelse at skulle rejse mellem de to destinationer. Specielt fordi at det er en manifestering af, at jeg nu lever i den anden del af landet end mit barndomshjem, men også fordi at jeg har taget turen utallige gange i tog, bus og bil. En tur som normalt tager to-tre timer, men fordi at turen nu skal tages i havkajak, kommer den til at tage mellem fire-fem dage, alt efter vejret.

Kajak-Lasse


Med en alder på 25 år var han den yngste til at ro Danmark Rundt i havkajak. Tilmed gennemførte Kajak-Lasse sin rejse i vintermånederne og blev derfor også
den kun anden person til at gennemføre den ekstreme kajakrejse alene om vinteren.

Her ses Kajak-Lasse på sit togt Danmark Rundt i havkajak. Han har netop rundet grenen på Skagen og er på vej til at sætte rekord som den yngste til at have roet distancen. Foto: Emil Bandholm.
Annonce
Annonce
Retssag

Tiltale: 27-årig mand fra Amager voldtog fire kvinder

Annonce
Annonce
Indland

Regeringen vil bygge almene boliger på Christiania

Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Frustrerede sygeplejersker fortsætter protester i København

Alarm112

Politiet skød efter bil under biljagt ved København

Alarm112

Seks granater bortsprængt på Amager tæt på Granatvej

Alarm112

Politi: Spritbilist eftersøges i sag om ulykke med såret kammerat

Alarm112

Varevogn kørte galt på bro - person er i kritisk tilstand

Annonce