Annonce
KULTUR

Koncertbrag med fem nye musiknavne i Amager Bio

Uhørt inviterer til koncert i Amager Bio torsdag 13. maj, hvor fem, nye musiknavne er klar til at give publikum en fantastisk oplevelse. Foto: Kristian Gade

Uhørt Festival er klar til at løbe af stablen i Amager Bio med et brag. I samarbejde med Studenterhuset i Aalborg, Atlas i Aarhus, Posten i Odense og Amager Bio præsenterer Uhørt torsdag 13. maj på Kristi Himmelfart nemlig de nyeste musiknavne, der efter en længere pause er klar til at give den gas.

Amager Bio gæstes af musiknavnene Blæst, Skt. DeLarge, Leizure, Magnus Tempels samt Terese.

Landets nyeste musiknavne har haft en længere periode uden koncerter, men nu ser det endelig ud til, at de kan komme i aktion, som Uhørt marker med overskriften ’Uhørt Præsenterer’.

Annonce

Festivalchef Jesper Krüger ser frem til at gøre noget ekstra for de kommende stjerner.

- Vi har en masse spændende, nye musiknavne her i landet, som jo desværre ikke har haft mulighed for at spille koncerter længe. Vi vil derfor gøre noget ekstra for dem. Noget, hvor de kommer 100 procent i fokus, siger Jesper Krüger i en pressemeddelelse.

På nuværende tidspunkt er der ikke tydelige udmeldinger fra myndighederne om, hvordan koncerten kan afvikles. Derfor forventes der en siddende koncert med begrænset antal billetter.

Billetter kan købes på https://billetto.dk/users/info-uhoert-dk.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce