Annonce
Amager

Konkurrence: Vind billetter til udsolgt Carl Emil-koncert

Den danske sanger og sangskriver Carl Emil Petersen giver koncert i restaurant Beghuset i Dragør til oktober. Foto: Bo Källberg/Ritzau Scanpix
Der er udsolgt, når sanger og sangskriver Carl Emil Petersen 22. oktober giver en intimkoncert på Beghuset i Dragør - men vi har sikret et par billetter til en heldig læser.
Annonce

- Aldrig har det lydt så forbandet højt/ Støjen fra mit hjerte er knap begyndt/
Kom, la' mig vise dig Amager Forbrænding/ En tåget nat.

Det er ikke alle sangskrivere, der lige kommer på at flette Amager Forbrænding ind i teksten på en smuk kærlighedsballade, men det gjorde Carl Emil Petersen, da han skulle skrive sin 'Amager Forbrænding'.

Den 30-årige sanger og sangskriver slog igennem i Ulige Numre, der i 2011 gav hovedstaden sin egen 'nationalmelodi' med hymnen 'København'. Carl Emil fortsatte solo, da bandet blev opløst i starten af 2017, og han har siden udgivet de to soloalbums Natradio (2017) og Amager Forbrænding (2019).

Annonce

Vind billetter

22. oktober skriver Carl Emil sig ind i rækken af kendte musikere og foredragsholdere, der har været i centrum ved en af Beghusets tapas-torsdage.

Dørene åbner klokken 18, der indledes med en tapastallerken, og så går aftenens kunstner på cirka klokken 20, og hele arrangementet forventes at vare til 22.

Der er plads til 120 i Beghusets sal, hvor gæsterne sidder ved runde 12-mands borde.

Koncerten med Carl Emil er forlængst udsolgt, men i samarbejde med Beghuset kan Amager Bladet udlodde to billetter til en heldig læser.

For at deltage i lodtrækningen om billetterne, skal du svare på følgende spørgsmål:

Hvilket årstal udsendte Carl Emil Petersen sit første soloalbum Natradio?

Send svaret sammen med dit navn, adresse og telefonnummer i dagtimerne til hanne@amarliv.dk, så vi har den senest tirsdag 30. juni klokken 12.

Du kan læse mere om Beghusets tapastorsdage på www.beghuset.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Amager

Flydende italiensk luksus i havnen

Amager

Her er Amagers største frisørsalon

Amager

Måge og reje størrelse XL i strandparken

Amager

Juleoptoget hænger i en tynd tråd

Annonce