Annonce
Månedens Amagerbutik

Korsbæk i Kastruplundgade: Her er tøj til byens damer

Marna og Ole var både glade og stolte, da filialdirektør Dorthe Ankersen, Danske Bank, og medierådgiver Henrik Clausen, Amager Bladet, mødte op for at  kåre Magasin Stewardess som 'Månedens Amagerbutik' i juni. Foto: Jan Jeppesen.
Der er noget Korsbæk over Magasin Stewardess. Og det er faktisk et kompliment, siger Marna og Ole, der købte den 69-årige gamle butik i 2015. Nu er Magasin Stewardess kåret til 'Månedens Amagerbutik' i juni.
Annonce

Kastruplundgade er som revet ud af Korsbæk. For her regerer Marna og Ole i Magasin Stewardess.

- Sammenligningen med Damernes Magasin i Matador tager vi som et kompliment, griner Ole, der kun har et forbehold i den kvindefikserede tøjbutik. Han går aldrig med ud i prøvelokalat. Det bliver overladt til Marna og de to kvindelige butiksansatte.

Det er tirsdag eftermiddag. Og der er ekstra travlhed. For det er udsalgstid. Så der flyttes rundt på stativer og hylder. Men travlheden kommer efter en lang periode med stilhed.

- Vi har været igennem en hård periode med coronakrisen, så det er dejligt at få travlt igen. Vi har også utroligt mange loyale kunder, der kommer igen og igen, fortæller Marna.


Service er et nøgleord for os. Derfor bruger vi også tid på at pleje de sociale relationer med kunderne. Ofte kommer en kunde ind for at sludre eller vise billeder, og det er så hyggeligt.

Marna, Magasin Stewardess


Annonce

Klassisk og tidløst

Amager Bladet og Danske Bank, der står bag kåringen af 'Månedens Amagerbutik', er mødt op for at uddele juni-kåringen til ægteparret, der købte den 69 år gamle butik i 2015 af Gurli og Mogens Hermann.

- Og vi driver butikken videre i samme ånd, fastslår Marna, og indskyder, at her er tøj til den modne dame fra 50 år og opefter. Stilen er klassisk, tidløst, festligt, trendy, casual og fritidstøj.

- Service er et nøgleord for os. Derfor bruger vi også tid på at pleje de sociale relationer med kunderne. Ofte kommer en kunde ind for at sludre eller vise billeder, og det er så hyggeligt, fortæller Marna.

Ægteparret havde ingen planer om at drive tøjbutik. Faktisk var planen, at de ville nyde deres otium i Spanien, men i 2013 flyttede de fra de sydlige himmelstrøg nord for Barcelona til Kastruplundgade.

- En ven nede for enden af gaden jokede med, at butikken var til salg, og vi burde købe den. Så det gjorde vi, forklarer Ole. - Og det har vi ikke fortrudt, indskyder Marna.

Annonce

Tøj i Fjernøsten

De tidligere ejere stod i spidsen for butikken i 44 år, og medarbejderne, Henny og Ulla, er fortsat under Marna og Ole, der begge har kendskab til tøjbranchen efter manges års arbejde med produktion af tøj i Fjernøsten, hvor de havde deres eget indkøbskontor og fabrik. Samtidig har de butikserfaring efter arbejde med marketing og service.

Med kåringen som 'Månedens Amagerbutik' er Magasin Stewardess automatisk nomineret til prisen som 'Årets Amagerbutik 2020'. I alt bliver syv butikker nomineret til prisen, der uddeles i januar 2021.

Månedens Amagerbutik

Amager Bladet og Danske Bank står bag kåringen af Månedens Amagerbutik. Alle kåringer er automatisk nomineret til kåringen af Årets Amagerbutik.

Du kan anbefale en butik på Amager Bladets Facebook-side: https://www.facebook.com/ amagerbladet

Skriv en kort anmeldelse om hvorfor netop din favoritbutik skal udvælges til Månedens Amagerbutik. Kriterierne er; god service, smilende personale, bedste udsmykning og produkter af god kvalitet.

Et dommerpanel bestående af Amager Bladets redaktør Jan Jeppesen, salgschef Henrik Clausen, fi lialdirektør Dorthe Ankersen, Danske og souschef Morten Lasson, Danske Amager-afdeling, vil udvælge Månedens Amagerbutik på baggrund af anbefalingerne.

På grund af coronakrisen har kåringerne været suspenderet i marts og april. Derfor bliver der kåret to butikker i både maj og juni.

MAJ: Bristol Blomstergaard.

MAJ: Design, Grafik & Print.

JUNI: Magasin Stewardess.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Friluftsliv

Ny spejdergruppe på Fælleden

Bogfestival

Bogforum udsættes til 2021

Amager

Én gang Fremad, altid Fremad

Annonce