Annonce
Amager

Løftet pegefinger fra borgmester: »Jeg vil bede jer om at lade være«

Der er gået for meget festivitas i kommunens unge mennesker. - Foto: Claus Bjørn Larsen/Ritzau Scanpix (arkiv)

Tårnbys borgmester Allan S. Andersen (S) roser de mange, der har fulgt myndighedernes anvisninger om korrekt opførsel med hensyn til afstand og hygiejne, men der er også en løftet pegefinger til de unge.

Annonce

Den gradvise og kontrollerede åbning bliver hilst velkommen af Tårnbys borgmester Allan S. Andersen (S), fordi langt de fleste har fulgt myndighedernes anvisninger. Men borgmesteren løfter samtidig pegefingeren i forhold til kommunens unge.

»Der er altså meldinger om grupper af unge, som forsamles og fester rundt omkring. Det vil jeg bede jer om at lade være med. Man kan godt samles i små grupper, når man husker afstanden. Men de store forsamlinger skal vi altså vente med,« skriver Allan S. Andersen i en statusmelding.

»Der er lang vej tilbage til en normal drift i vores kommune. Vi må nok også være indstillet på, at vi skal være sammen på en anderledes måde lang tid endnu. Dermed ikke sagt, at vi ikke kommer til at åbne mere op. Den omvæltning der kom i hele samfundet skete utrolig hurtigt, da vi lukkede ned. Og det var nødvendigt. Vores liv blev forandret ganske hurtigt på en kedelig baggrund. Tak til alle, der har vist forståelse og samfundssind gennem krisen. Og tak til alle, der er positivt indstillet i forbindelse med den gradvise åbning.«

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Amager

Her er Amagers største frisørsalon

Amager

Flydende italiensk luksus i havnen

Amager

Måge og reje størrelse XL i strandparken

Amager

Juleoptoget hænger i en tynd tråd

Amager

Atletikklub hurtigt ude af startblokken

Annonce