Annonce
Amager

Lad os give turisterne det bedste fra Amager

Amager Strandpark en en maritim juvel for alle - også turisterne! Foto: Jan Jeppesen.

Det bliver en fantastisk sommer. Størsteparten af danskerne holder sommerferie i Danmark, og rigtig, rigtig mange af dem, kommer til hovedstaden.

Derudover er der mange lokale, der i det meste af sommerferien, skal genopdage byen og hovedstadsområdet, som turist i egen by, set med nye øjne igennem sommerferiens solbriller.

Det skal vi glæde os over, og det skal vi udnytte. For hvad der er tabt på gyngerne under coronanedlukningen, kan hentes på karrusellerne. Eller i hvert fald noget af det. Hvis vi gør os umage.

Annonce

Men hvis Amager skal drage nytte af situationen, kræver det, at vi sammen giver den fuld gas på charmen overfor turisterne, og sammen fortæller om alt det gode vi har at byde på.Hen over sommeren stiller vi derfor (næsten) fri spalteplads til rådighed for alt hvad der kan lokke turister til, og alt hvad der kan servicere dem mens de er her. Alle turister, fra nær og fjern, skal have alle informationer og nyheder om alt hvad sommerferielivet byder på. Stort som småt.

Den lækreste rejemad. Den flotteste udsigt. Den hyggeligste café. Den smukkeste slentretur. De lækreste drinks. Den sjoveste tur. Den bedste plet på det lokale landkort, som kun de lokale ellers kender... Kun fantasien sætter grænser for, hvad vi skal forkæle turisterne med.

Skriv dit bedste tip til mig på mail. Skriv 'Sommerferie på Amager' i emnefeltet, og giv mig et par linjer om dit bedste tip til turisterne.

Så sørger vi for at bringe det videre. Enten som en note, et billede med en kort tekst, eller vi kaster os over dig og laver en større eller mindre artikel eller reportage. Det ser vi på.

Og alle er velkomne til at skrive; butikker, spillemanden, caféer, foreninger, spisesteder, institutioner, eller bare dig der har noget på hjerte, der kan forkæle turisterne.

Jeg glæder mig til at høre fra dig, og vi glæder os til at give turisterne alt det bedste fra Amager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce