Annonce
Amager

Linse opgiver Veganski

Annonce

Linse Kessler har opgivet sine planer om at åbne den veganske takeaway Veganski på Amagerbrogade 219. Det fortæller hun på sin facebookside.

Tilbage i oktober fortalte Linse og Chanette Jensen om deres fælles projekt, hvor Linse skulle markedsføre Veganski og Chanette Jensen tilberede maden.

Men i starten af december fortalte Linse Kessler så, at samarbejdet alligevel ikke blev til noget, og at åbningen af veganer-takeawayen var udsat til januar, fordi der skulle findes en ny kok.

Nu fortæller Linse på sin facebookside, at »man skal bare ikke sætte alt for mange skibe i vandet af gangen, og den fejl har jeg lært af.«

Hun har prioriteret sin familie, sine venner, hunde, sin støttewebshop for dyr i nød og sin nye parfume- og hudplejeserie ’Lenina Coleman’. Men:

»Veganski blir desværre sorteret fra. Det hænger bare slet ikke sammen, og det er ikke hyggeligt. Min første tanke var : Aj hvor er det flovt at springe fra, jeg skuffer alle de søde folk som har glædet sig, for helvede Linse... Ja, men er det egentlig ikke bare skide fornuftigt, at sige fra FØR åbning, end EFTER åbning (og nyt mavesår),« skriver Linse Kessler.

Andre er velkomne til gratis at overtage Veganskis logo, opfordrer Linse.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Amager

Atletikklub hurtigt ude af startblokken

Amager

Fælledbyggeri i høring til efteråret

Amager

Borgmester: Det er en meget trist dag

Amager

Opråb: Jeg kan ikke sove i den larm

Amager

Amagerslaget om håneret og vandrepokal

Amager

Masseslagsmål i Amager Strandpark

Annonce