Annonce
Amager

Lockdown-studenter hyldet uden håndtryk og fællessang

Vicerektor Anne Lehmann overrækker eksamensbeviser uden håndtryk. Foto: Kathrine Aggebo.
Annonce

I år måtte studenterne undvære fællessangen 'De Smukke Unge Mennesker', 'Danmark nu Blunder', lærerkor og så meget andet. Ogmusikklassens optræden måtte også undværes, da studenterne fik overrakt deres eksamansbeviser på Tårnby Gymnasium.

Til gengæld blev Adam Seubas sang 'Den Sidste Dag' spillet for tredje år i træk med billeder og videoer indsendt til lærer Martin Kristoffersen, som redigerede det hele sammen i en fart.

Dimissionerne blev afholdt klassevis i henholdsvis Multihallen, Festsalen og Drengesalen. Hver dimittent måtte medbringe to familiemedlemmer. I Festsalen styrede vicerektor Anne Lehmann slagets gang og udleverede eksamensbeviser, og klassens teamlærer og matematiklærer, Lone Stilling Karlsen, holdt en personlig tale.

Rektor Mikkel Harder Sørensen var dagens travleste mand. Han løb mellem de tre lokationer og holdt ikke mindre end 12 dimissionstaler. Det var heldigvis den samme tale, andet havde været mærkeligt og umenneskeligt.

I talen pointerede Mikkel Harder Sørensen udover den særlige dimissionsramme på grund af sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forbindelse med coronavirus: 'I læser for livet - ikke for skolen. Og at det virkelig er for livet I har læst - og ikke for skolen. Det bliver særligt tydeligt nu, hvor I forlader Tårnby Gymnasium. I dimitterer i dag som de seje lockdown-studenter 2020, og I vil aldrig blive glemt. I har oplevet en del af verdenshistorien på egen krop.'

Og så kunne 3x gå ud til deres vogn, som skulle køre de stolte hf-studenter rundt. Der var fyldt op med sprit af begge slags i vognen og flere forældre bedyrede desuden, at der var masser af vand hos dem. Herefter kørte de ud i sommervarmen med elever løbende efter til vandtårnet, som straf for at have fået 12 i deres SRP-forsvar og eneste mundtlige eksamen i en usædvanlig tid.

Der dimitterede i alt 9 stx-klasser og 3 hf-klasser fra Tårnby Gymnasium & HF eller 215 stx-studenter og 45 hf-studenter ved årets dimissioner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
JUL

Hjemløse juletræer er klar til salg

Annonce