Annonce
Amager

Lund og Gernsøe ny trænerduo i Kastrup

Annonce

FODBOLD. To gamle Amager-kendinge, Dirch Lund og Michael Gernsøe, overtager tøjlerne for Kastrup Boldklubs førstehold, som med nød og næppe reddede endnu en sæson i Danmarksserien.

Af Jacob Schneider

jape@amagerbladet.dk

KASTRUP: En ny trænerduo er netop tiltrådt i Kastrup Boldklub efter en nervepirrende afslutning på den indeværende sæson: Dirch Lund og Michael Gernsøe vil fra og med sæsonen 2018-19 få ansvaret for Kastrup Boldklubs Elitehold, der de seneste år har spillet i Danmarksserien.

Det betyder samtidig et varmt farvel og en kæmpe tak fra klubben til Francois Pignot og hans trænerteam, der gennem fire sæsoner har styret holdet, både gennem nedrykningsdramaer og oprykningskampe.

Den nye trænerduo kommer med meget forskellig ballast, en kombination klubbens ledelse mener vil tilføre yderligere værdi til holdet.

Dirch Lund har med 24 års trænergerning en betydelig erfaring og har teoretisk ballast i form af sin UEFA B-licens. Lund har i sin aktive karriere spillet for Fremad Amager og AB70.

Gernsøe har haft en flot spillerkarriere med 400 kampe i Danmark, og har været udlandsprofessionel i Belgien, hvor han spillede liga- og Europa Cup kampe for Cercle Brügge. Michael har mere end ti års trænererfaring.

Annonce

Konsolidering og ungdom

Duoen vil udover ansvaret for førsteholdet på Røllikevej også få ansvar for et tæt samarbejde med klubbens reserve- og U19-hold, så der kommer en solid overgang mellem ungdomsfodbold og senior-elitefodbold.

Målsætningen på den korte bane er konsolidering i Danmarksserien - og oprykning for reserveholdet.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Amager

Måge og reje størrelse XL i strandparken

Amager

Juleoptoget hænger i en tynd tråd

Amager

Atletikklub hurtigt ude af startblokken

Amager

Fælledbyggeri i høring til efteråret

Amager

Borgmester: Det er en meget trist dag

Annonce