Annonce
ERHVERV

Lynkarriere: Fra elev til butikschef på fem år

Nicolai Lassesen i jobbet som butikschef. Foto: Brødrene Dahl.
Annonce

Den nye butikschef i Brødrene Dahls afdeling i Kastrup er blot 26 år.

Nicolai Lassesen har nemlig gjort kometkarriere hos VVS-grossisten med afsæt i en elevplads og har i dag ansvar for en velbesøgt butik og tre medarbejdere.

Brødrene Dahl optager hvert år mellem 20 og 30 nye elever, hvoraf en stor del fortsætter i job i virksomheden. En af dem, der er blevet i Brødrene efter endt elevtid, er 26-årige Nicolai Lassesen.

Han startede som elev i 2015, blev ansat som intern sælger i Brødrene Dahls afdeling på Nørrebro, da han blev udlært i 2017, og er nu tiltrådt som butikschef i Brødrene Dahl i Kastrup.

- Jeg er utrolig glad for at være i Brødrene Dahl. Det er en virksomhed med højt til loftet og kort afstand mellem den øverste ledelse og den enkelte medarbejder. Der er en tillid til, at man godt kan finde ud af det og en parathed til at tildele ansvar til dem, der ønsker at udfordre sig selv. Det var tydeligt allerede i starten af elevprogrammet, og den møder man overalt i organisationen, siger Nicolai Lassesen, der tiltrådte stillingen som butikschef i Brødrene Dahl i Kastrup i september.

Han har ansvar for tre medarbejdere og 7.000 varenumre i butikken på Amager Landevej, som dagligt besøges af mange kunder.

Brødrene Dahl er kendt for at forsyne både sig selv og branchen med talenter. 80-90 procent af eleverne ender i job hos Brødrene Dahl eller andre VVS-virksomheder. I år har Brødrene Dahl optaget 28 nye elever.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONA

Første plejehjemsbeboer er smittet

112

Redningsaktion i Kastrup: 60-årig mand død

Annonce