Annonce
Coronakrisen

Mette Frederiksen til ansatte i lufthavnen: Jeg ville ønske flyene kommer til at lette

Statsministeren Mette Frederiksen har besøgt lufthavnen og forklarede de ansatte, at rejseaktiviteten forbliver lav i den kommende periode. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.
Statsminister Mette Frederiksen har været en tur i lufthavnen for at hilse på de ansatte og forklarede, at rejseaktiviteten forbliver lav i den kommende periode.
Annonce

Statsminister Mette Frederiksen (S) erkender, at arbejdsløsheden har ramt Tårnby hårdt, fordi vi rejser mindre, end vi gjorde før coronakrisen ramte.

I sidste uge var statsministeren på besøg i lufthavnen for at mødes med nogle af de flere tusinde ansatte i og omkring lufthavnen, der enten selv har mistet deres arbejde eller oplevet at miste gode kollegaer.

Men der var ingen gode nyheder fra statsministeren.

- Jeg ville sådan ønske, jeg kunne sige, at flyene kommer til at lette og kufferterne rulle på bagagebåndet i samme fart som tidligere. Men vi ser nok desværre ind i en periode, hvor rejseaktiviteten forbliver lav. Det mærker I konsekvenserne af allerhårdest, skriver hun på sin Facebook-profil.

- Mit budskab i dag var klart: Bekæmpelse af arbejdsløshed vil være en førsteprioritet for regeringen. Og derfor skal der være ordentlig hjælp til dem, der mister deres arbejde. For eksempel uddannelse.


Jeg ville sådan ønske, jeg kunne sige, at flyene kommer til at lette og kufferterne rulle på bagagebånden i samme fart som tidligere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
FRITID

Her er datoen for åbning af ny svømmehal

Idræt

Nu kan du nominere Årets Idrætsforening

POLITI

Skuddrama på Belfastvej

Annonce