Annonce
CORONA

Mogens Dahls koncertsal er gået konkurs

Mogens Dahl ved et af sine mange arrangementer i koncertsalen. Foto: PR-foto.
Annonce

Mogens Dahls koncertsal på Islands Brygge blev indviet i 2005 og har siden været den eneste koncertsal for klassisk musik i Danmark, der udelukkende er privat finansieret. Men nu er eventyret slut. I Statstidende kan man læse, at selskabet bag koncerthuset er gået konkurs.

Det betyder, at alle fremtidige begivenheder i koncetsalen er blevet aflyst, fremgår det af hjemmesiden.

Mogens Dahl Koncertsal A/S blev begæret konkurs den 2. november. Samme dag skiftede selskabet navn til det mere anonyme Datoselskabet af 5. maj 2011 A/S.

Ved åbningen i 2005 skrev Mogens Dahl følgende på hjemmesiden:

- Koncerthuset er historien om en mands kompromisløse ambitioner om at skabe et alternativt koncerthus. Et koncerthus, hvor det musikalske liv kan udfolde sig i perfekte intime rammer, der bringer musikken tæt på publikum. Et koncerthus, der adskiller sig fra andre koncerthuse ved også at fungere som et multifunktionelt hus, hvor musikken kombineres med og suppleres af andre begivenheder, og dermed bringer musikken tæt på menneskers hverdagsliv.

Amager Bladet forsøger at få en kommentar fra Mogens Dahl.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
POLITI

Politiskud affyret på Saltværksvej

JUL

Julemanden fra Tårnby: Jeg er arbejdsløs

JUL

God weekend og tak for kaffe og brunkager

KULTUR

'Det skulle være den anden ungdom med fede fester, fri sex, cool karriere, søde, frække og gradvist mere selvstændige børn, og en barm, der stadig vækkede begejstring hos det modsatte køn. Troede vi.'

Annonce