Annonce
Amager

Muh: Oplev vilde kvæg på Amager Fælled

Oplev vilde kvæg på Amager Fælled. - Foto: Morten Sørensen

Fire helårsgræssende kvæg på Amager Fælled får snart følgeskab af 14 nye Skotsk Højlændere. Og foreningen Københavns Kogræsserlaug arbejder på at skaffe heste til at indgå i naturplejen af fælleden.

Annonce

Københavns Kogræsserlaug holder kvæg på Amager Fælled, og fire helårsgræssende kvæg er værd at besøge i denne tid. Man skal blot huske at respektere kvæget, holde afstand til både kvæg og andre mennesker og undgå at give kvæget mad, så de ikke bliver for opsøgende. Der er nemlig masser af mad på arealerne til dem, oplyser kogræsserlauget.

De fire kvæg får snart selskab af fire nye Skotsk Højlændere, og foreningen arbejder også på at skaffe heste til at indgå i naturplejen af Amager Fælled, så både heste og køer kan vandre rundt i fred og fordragelighed, mens de udfører en unik og effektiv naturpleje.

Københavns Kogræsserlaug

  • Foreningens medlemmer passer i fællesskab køerne henover sommeren, indtil de bliver slagtet om efteråret. De får derfor mulighed for at købe lækkert kød, som de selv har været med til at passe, samtidig med at området på Amager Fælled bliver græsset og plejet.
Annonce
Annonce
Nyfødte

Her er de mest populære navne i hovedstaden

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Amager

Måge og reje størrelse XL i strandparken

Annonce