Annonce
Kultur

Nu forvandles din indkøbstur i Amager Centret til en unik kunstoplevelse

Gør dig klar til en spændende og kunstnerisk oplevelse i Amager Centret, hvor du blandt andet kan se billedkunstneren Henrik Plenge Jakobsens værker. Pr-foto
Annonce

Efter en lang pause grundet covid-19 kan 'Fabrikken for kunst og design' endelig slå dørene op for deres værksteder på Sundholmsvej. Dog er det ikke kun på deres egen adresse, at du kan nyde kunstens mange facader - men også på deres nye platform i Amager Centret.

Her venter dig en unik oplevelse, der får dig til at hæve blikket fra indkøbskurven. Kunsten og kunstproduktionen bringes nemlig ind i din daglige shoppingtur og åbner op for nye perspektiver og oplevelser i en pandemi-tid, der i høj grad er præget af usikkerhed.

Den første kunstoplevelse på programmet er lavet af kunstneren Henrik Plenge Jakobsen, der ofte arbejder med skulptur, performance og kunst i det offentlige rum. I dette tilfælde har han kreeret en unik vægudsmykning specielt til Amager Centret.

Hvis du gerne vil udforske kunsten endnu mere, så åbner 'Fabrikken for kunst og design' også op for arrangementrækken 'Open Studios'. Her vil du blive inviteret indenfor i tre kunstneres personlige værksteder den sidste onsdag i september, oktober og november.

For mere information tilgå følgende link: https://www.ffkd.dk/

'Fabrikken for kunst og design' har i deres bygning mere end 60 professionelle kunstnere og designere, der hver især udfolder sit kunstneriske virke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Nyt kunstinitiativ: Oplev lyden af corona

Annonce
Forsiden netop nu
DENGANG

Chokoladeeventyret på Prags Boulevard

Corona

Corona-ensretning ophæves i København

CORONA

Smitteeksplosionen fortsætter i Tårnby

Annonce