Annonce
Kultur

Nu går det løs: Awardshow byder på underholdning og stærke navne

Komiker og forfatter Sanne Søndergaard vil navigere publikum gennem DMA Roots 2020 med humor og et sprudlende humør. Pr-foto
Annonce

Søndag 29. november slår Amager Bio dørene op for DMA Roots 2020 i samarbejde med genreorganisationen Tempi, hvor komiker og forfatter Sanne Søndergaard står i spidsen som vært. Hun vil gøre sit for at skabe en uforglemmelig aften i musikkens tegn.

- Jeg glæder mig til at fejre musikken sammen med alle de nominerede. Musikken er jo det, der har hjulpet os igennem et år, hvor vi har haft alt for mange dage hver for sig, påpeger Sanne Søndergaard i en pressemeddelelse.

Prisfesten kommer til at fejre og hylde den alsidige danske roots-scene, og publikum kan desuden glæde sig til en række liveoptrædener fra nogle af Danmarks bedste roots-navne, herunder Ida Wenøe og Sorten Muld.

Roots dækker over den samlede betegnelse for det brede og mangfoldige genreområde, der indeholder al den musik og alle de genrer, der på den ene eller anden måde formidler, viderefører eller lader sig inspirere af musikalske traditioner.

I løbet af showet vil der blive uddelt priser inden for i alt syv kategorier - og enkelte priser vil allerede blive overrakt i løbet af november, før eventet løber af stablen.

DMA Roots 2020 støttes af Statens Kunstfond og Beckett Fonden. Billetter kan købes på ticketmaster.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
POLITI

Politiskud affyret på Saltværksvej

JUL

Julemanden fra Tårnby: Jeg er arbejdsløs

JUL

God weekend og tak for kaffe og brunkager

KULTUR

'Det skulle være den anden ungdom med fede fester, fri sex, cool karriere, søde, frække og gradvist mere selvstændige børn, og en barm, der stadig vækkede begejstring hos det modsatte køn. Troede vi.'

Annonce