Annonce
Amager

Nu skal tonerne af Søren Kierkegaard lyde for fuld musik

Sonja Allpass på cello, Kristian Tangvik på tuba og Peter Tinning på Guitar skal sammen med deres talent for det uplanlagte udforske Kirkegaards sprogkunst. Foto: Christina Bode
Annonce

Søren Kierkegaard var meget mere end et litterært geni, og det vil en unik improvisationskvartet nu råde bod på. Deres mission starter med deres debut til deres første fælles koncert i Christians Kirke på Christianshavn.

Og flere har opdaget Kierkegaards måske lidt oversete musikalske potentiale. Claus Damgaard er uvidenskabelig Kierkegaard-forsker og han fortæller:

- Kierkegaard ønskede selv, at hans tekster blev læst højt, og tre af de ypperste musikere fra den danske improvisationsscene vil bidrage til at male sprogkunsten frem.

Og at male sprogkunsten frem, er de tre musikeres mission: Med cello, tuba og guitar vil de kaste sig helhjertet ud i Det Kierkegaard ville have kaldt; 'uvishedens uendelige hav'.

Koncerten finder sted i Christians Kirke, Strandgade 1, fredag 25. september 19.30. Billetter købes via www.billetto.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
CORONA

Smitteeksplosionen fortsætter i Tårnby

Annonce
Forsiden netop nu
FRANK JENSEN-SAGEN

Sophie Hæstorp: Vi skal ikke længere acceptere en kultur, hvor en hånd i skridtet, på røven eller brystet er ok, fordi man er kvinde

KRIMI

Helten bor i gaden med den grumme historie

Annonce