Annonce
Bøger

Ny bog om Brexit: Mød Divya Das og Kim Bildsø Lassen hos Ingolfs Kaffebar

Divya Das og Kim Bildsø Lassen. Foto fra bogens forside
Annonce

Udenrigskorrespondenterne Kim Bildsøe Lassen (DR) og Divya Das (TV2) har skrevet en frontberetning om briternes farvel til EU - bogen 'Briterne og Brexit', der udkom 5. oktober.

Den fortæller de mere om, når de på lørdag 10. oktober klokken 14 gæster Ingolfs Kaffebar, Ingolfs Allé 3 i den overdækkede gårdhave, hvor kromutter Malene Botoft, der også er medindehaver af boghandlen Det var Zittans, taler med Divya og Kim.

Kim Bildsøe Lassen og Divya Das har gennem tre år rapporteret fra Storbritannien. De har indgående dækket Brexit fra allernærmeste hold og kan med levende beretninger forklare og fortælle om, hvorfor Storbritannien ønskede sig ud af EU, og hvor sagerne står i dag efter udmeldelsen med et splittet folk.

Journalistparret har i deres arbejde både mødt de politiske magthavere i Westminister Palace i London, den adelige overklasse, skotske rebeller, desperate unge og forundrede intellektuelle og kan derfor give et nuanceret indblik i Storbritanniens selvforståelse og forhold til resten af Europa.

Bogen er til salg på dagen på Ingolfs, og der er mulighed for signering.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Nyt kunstinitiativ: Oplev lyden af corona

Annonce
Forsiden netop nu
DENGANG

Chokoladeeventyret på Prags Boulevard

Corona

Corona-ensretning ophæves i København

CORONA

Smitteeksplosionen fortsætter i Tårnby

Annonce